Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hanica

10. 4. 2010 14:24
Dvakrát dávám za pravdu

Jednou-Lucie Bílá dělala to co neměla zapotřebí-šla příliš natvrdo a divadelně a pořád víc a víc a víc chtěla.Zbytečně.Kdyby ubrala byla by stále jedničkou.

Podruhé-my Češi skutečně neodpouštíme dlouhý úspěch.Ani Lucii Bílé ani sousedovi. Bohužel,máme takto po.....ou .povahu.A jsme tím po světě už známí.

0 0
možnosti

hryhryhry

8. 4. 2010 9:22
nic není černobílé

snad byste mohla připustit, že jsou i tací milovníci hudby, kterým je LB zcela lhostejná a naprosto jedno;-D

0 0
možnosti

blanka fay

8. 4. 2010 17:33
Re: nic není černobílé

s tím naprosto souhlasím,:-)chápu, že takoví lidé nečtou o ní články a ani nereagují do internetových diskusí..;-D

0 0
možnosti

Hulimír

5. 4. 2010 23:12
Je to děs

Týýý joooo, to jsou mi zas hlouposti.. ;-D .....jo a kdy už taky uslyšíme nějakou tu muziku od Blanky Fay? Nebo sa Blance nechce získávat si srdíčka posluchačků svou poctivou dřinou, jako to dělá, namátkou třeba vyberu....počkejte.... jen co si vzpom......jooooo už to mám... Lucie Vondráčková, třeba?;-)

0 0
možnosti

dejffik

6. 4. 2010 10:08
Re: Je to děs

dávám karmu reakci.. ;-DR^

0 0
možnosti

dejffik

5. 4. 2010 9:08
K čemu ten článek?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, proč výběr zrovna Lucie Bílé? Jde snad o to, že se snažíte srovnávat nesrovnatelné (dvě Lucie - B. a V.:-)).Každá má jiný rozsah, každá má jinou intonaci, každá má jiné posluchače...

Článek neuškodí, ale je o ničem... Tohle všechno si můžu přečíst v Rytmusu života.;-)

Jinak mnoho úspěchu! :-)

0 0
možnosti

blanka fay

5. 4. 2010 10:19
Re: K čemu ten článek?

takový článek si v rytmu života určitě nepřečtete!:-)

0 0
možnosti

stev

4. 4. 2010 20:50
Lucka Bílá se uzavřela v tom divadýlku,...

...a tam hnije a hnije a hnije. Přestala na sobě pracovat, to je celé.  Muzikály, ve kterých učinkuje, mají nevalnou úroveň, viz podprůměrné ocenění hvězdičkami na http://www.i-divadlo.cz . Lidově řečeno - zahrabala se tam.Rv

0 0
možnosti

SID09

4. 4. 2010 21:24
Re: Lucka Bílá se uzavřela v tom divadýlku,...

Na druhé strane nic netrva vecne. I umelecky rust ma svuj pocatek a konec. I bozsky Kaja uz proste davno nema takovy hlas jak pred 30 roky a kazdou pisnicku ted uz taha nekde z paty.  Lucinka uz delsi dobu taky nic novyho nepredvedla, tak vo co de ? Vyhovuje ji to, co dela, ale v zivote se vetsinou za vsechno plati. Pohodli je vykompenzovano necim jinym. Jak ale vidim, ta ztrata obliby neni u nas tak dramaticka. Relativne oblibenymi zpevaky u nas muzou porad byt jeste ti, kteri ziji jaksi z podstaty a nikoliv podle skutecnych vysledku.!!!!

0 0
možnosti

BoboHml

4. 4. 2010 17:27
proč mají někteří nutnost paušalizovat?Cituji:

My Češi nemáme svůj americký sen, často jsme negativní a podléháme

závisti.

Rv

Vy se tam také počítáte?

0 0
možnosti

blanka fay

4. 4. 2010 17:38
Re: proč mají někteří nutnost paušalizovat?Cituji:

americký sen myslím nemáme, :-)máme jiné sny, ale v české myšlení něco jako velký americký sen myslím neexistuje, ikdyž i my češi chceme být sam. úspěšní!V někdo závidí, někdo ne, a stěžujeme si myslím dost..bohužel i já, ikdyž ne na blogu..:-) 

0 0
možnosti

Livrak

4. 4. 2010 17:17
:-)

Vidim to jinak, neustále se vždycky pitvořila a snažila se vypadat jinak než jaká je, na to je zapotřebí dost energie, se neustále hlídat a pitvořit. Energie dochází a neni už síla na srdíčka a polibky do hlediště. To jde jen člověku kterej je doopravdy takovej.A její zpěv hodnotit nebudu, jen mi připadá že je uhekaná a uječená a šklebí se u toho, jak je tio strašná dřina. Matuškovi to šlo z hrdla samo a ještě se usmíval.

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 27,68
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..