Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bulbik

15. 7. 2010 10:02
celkem s vami souhlasim

Mate pravdu, ti herci a dalsi umelci jsou tam pracovne. Herectvi sice neni 'upjate' povolani s pevne danymi pravidly oblekani a pod. Ovsem jista uroven etikety a citu pro povinnost nesmi chybet. Ziji v zahranici, sleduji zpravy z Cech predevsim na internetu, a pri jejich zbeznem prohlednuti bylo hlavni festivalovou zpravou krome zpevu pro Machacka prave parba ceskych hercu. Nezlobte se mili ctenari, ale chcete si namlouvat, ze mame opravdu rvat penize do takove propagace? A to ani nezminuji fakt, ze se o festivalu v KV se za hranicemi opravdu nikdo ani slovem nezmini. Tak bud se bude cela branze snazit festival nekam posunout, ci zustane naprosto provincni zalezitosti s blijicimi umelci po prohyrene noci, tak to si radeji pockam do kina ci koupim DVD a urcite nikdy nepujdu stat frontu na festivalove listky.

0 0
možnosti

Bobo

15. 7. 2010 9:09
no

půjdeme tam také oslavit narozeninyR^ a uvidíme jak to ocení tamní lid a hlavně poldové.;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Petrusa

10. 7. 2010 18:43
povrchni kritika

Mam dojem, ze si festival v KV pletete s koncertem vazne hudby. Nac ta zbytecna noblesa a serioznost, o kterou se snazite? KV nikdy nebyly o hvezdach. Kouzlo je nikde jinde. Vite, umet se odvazat s kamarady je fak nadhera. A vracet se po ranu jeste ztichlymi ulicemi  z vychladajicihi mejdanu je opravdu bozi. Pokud vas moc neboli hlava. Tak proc ta povrchni kritika?

0 0
možnosti

blanka fay

13. 7. 2010 15:35
Re: povrchni kritika

v mém názoru nevidím vůbec nic povrchního, naopak.. 

0 0
možnosti

Dr.Pepper

10. 7. 2010 14:23
....

No to mi ho teda vyndej.............jiz po nekolikate se prostrednictvym techto diskuzi dostavam do konfrontace s tim nasim podelanych cechascstvim.

Neustale nekomu neco zavidime.Neustale se starame o ostatni,hodnotime to podle amterialnich statku a debilit ktere jsou u nas mnohdy v zebricku hodnot na prvnim miste.

To co jsem se tu docetl za komenty typu ze na to dostavaji dotace,no tak at si dostavaji,ze chodi po cervenym koberci,tak at si chodi.

Proste budou se dit veci se kterymi nidko nic neudela a hlavne me to absolutne netankuje.

Jestli se vozerou a koupou se v rece je jejich vec,nerikam ze je to spravne ale jsou to jen lidi a sahnete si kazdy do svedomi vsadim se ze mnohdy se prave vy svou zabednenosti dopoustite horsich cinu a je jedno kterych.Lidi starejte se o sebe,nezavidte nikomu nic,nereste cervene koberce na festivalu nebo jak se tam pije a ulevite sobe.Starejte se aby vy ste byli ti lepsi a neni co resit

0 0
možnosti

blanka fay

10. 7. 2010 14:54
Re: ....

máte pravdu, někdo závidí a někdo ne, jenže to v naší zemi bude ještě chvíli trvat, na změnu myšlení bohužel dvacet let nestačilo..

jinak s vámi nesouhlasím v jedné věci, festival je prestižní akce, tyto dny se herci prezentují svými filmy a projekty, třeba ti samí, co zkončili v rybníku:)

opakuji na festivalu jsou pracovně, kdyby to bylo v Cannes, Berlinale nebo třeba i Sundance, tak si troufnu odhadovat, že takový relaxační kousek, bohužel na očích veřejnosti, by jim profesně dost uškodil..

0 0
možnosti

bourbon

10. 7. 2010 13:59
Karlovarský filmový festival - opruz

Vážená paní Blanko, co Jste čekala? Vždyť ten filmový festival nemůže být lepší, ti přiblblí herci a režiséři (prý učitelé národa!!!!!) na nic víc nemají. Pro mne je tento filmový festival neředěná nuda, opruz, to nehlubší dno okurkové sezóny. Přál bych si, aby zkrachoval, a aby rozhodně nedostával žádné dotace (upřímně řečeno netuším, zda je dostává, ale nepodceňuji lobbisty z filmové branže).

Film je kultura duševní podprůměrnosti.

0 0
možnosti

blanka fay

10. 7. 2010 14:49
Re: Karlovarský filmový festival - opruz

nezlobte se, ale s váším názorem nesouhlasím!

0 0
možnosti

ZVSB

10. 7. 2010 13:03
zřejmě dobrej

asi se tam tak nějak do tý Ohře lepší močí.Z

0 0
možnosti

certik_bertik

8. 7. 2010 21:17
mám

pár známých co tam jezdí a ti říkali, že se tam kromě chlastání nedá dělat nic, tak co je špatně?

0 0
možnosti

kazdy.anonym.je.velky.hrdina.lol

8. 7. 2010 20:02
další blog o ničem

slečna nám tady spojila rubriky kultura a revue, všechno si to můžete přečíst jinde, nic vlastního. jen doufám že Bartoška neobtěžoval vás, to by byl asi opravdu hodne opilý....Rv

0 0
možnosti

blanka fay

10. 7. 2010 14:59
Re: další blog o ničem

další reakce o ničem..:-)Rv

0 0
možnosti

Semper_1

8. 7. 2010 2:18
Český film ? Něco takového ještě existuje ?

po převratu velká očekávání  - a výsledek : jeden velký trapas....Hřebejk a spol.

souhlas a karma :-)

0 0
možnosti

blanka fay

10. 7. 2010 14:57
Re: Český film ? Něco takového ještě existuje ?

nespojovala bych naše české filmy po listopadu s jedním koupáním.. za posledních dvacet let vzniklo hodně dobrých filmů, samozřejmě i těch špatných..

0 0
možnosti

w2w

7. 7. 2010 19:25
přesně o tom

Vary jsou..uvolněné, přirozené, normální a zábavné...žádné  strojené Cannes nebo Benátky...

i taková hvězda jako Jude Law byla z atmosféry nadšena! Macháček měl narozeniny, je to jeho tradice, oslavovat je právě ve Varech!to není nic nového a naopak, paráda reportáž !

Vary jsou o lidech, o filmech a hlavně pro lidi, měla byste to aspoň jednou zkusit :)

0 0
možnosti

blanka fay

8. 7. 2010 0:13
Re: přesně o tom

já jsem to zkusila a doufám, že ještě zkusím:-), ale je rozdíl zda jste tam jen jako návštěvník a divák a nebo festival nějak reprezentujete jako herec, moderátor apod. tedy jste tam pracovně..:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 27,68
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..