Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J10a69n 33N71o84v84á76k

1. 12. 2013 9:03

Je to stejná lehce zvrácená šaškárna jako "sport". Nejde o radost a užít si, ale o stupnice, pořadí a "porážení" jiných. Hodně zúžené a primitivní myšlení mas. Je třeba pořád abstraktně hodnotit a srovnávat ? Ať si všichni zazpívají nebo začutají s kusem gumy pro radost a ne pořád spolu válčit a zápasit

1 0
možnosti

Vážená paní Fay.

Je milé, když autor věnuje svému textu mnoho pozornosti a nebojí se i několikrát nějakou tu větu, či celý odstavec přepsat, aby čtenář mohl lépe pochopit a vstřebat hromadu jeho myšlenek a názorů. 

Je nemilé, když i po tolika korekcích čtenář nachází tu chybu, tu nesmysl a hle, i hloupost se stačí přidat. "Tady jde přece hlavně i o hudbu..." - a to jste myslela jak, když o ni jde tady a hlavně a "i"? Záměnu svoji-svojí, stejně jako nemístnost výrazu "přeměňovat" už lze, zvláště vedle článků z bulváru B, tak nějak přehlédnout. Ovšem Vaše němé výkřiky, vypíchnutí čehosi, o čem se domníváte, že jsou to myšlenky, do samostatných odstavců, tezovitost, prázdné apely, šroubovanost nesouvisejících nápadů, ty jako byste z bulváru B kopírovala. 

Tak nějak ani nevím, co jsem to vlastně četl. Obhajobu práce umělců? Mravokárný spisek proti rebelujícím? Dobré rady pořadatelům Slavíka? Anebo Šmarjámusímněcorychlenapsataaťjejasnéžemámpocityimozek?

Do dneška jsem nikdy nic takto veřejně nenapsal a asi už opět nenapíšu. Pokud nechcete, aby rektor školy, kde jste vystudovala magisterský obor sociální a mediální komunikace, přijel k Vám domů s rozumným úmyslem spálit Vám diplom, zkuste se k veřejnému psaní postavit stejně. 

Občas, když zapomenu nakoupit a pak se večer dívám do prázdné lednice, připomínám si přísloví "Nikdy nejez, když nemáš co." Asi víte, kam tím mířím.

1 4
možnosti
Foto

B45l18a21n34k88a 14F22a74y

30. 11. 2013 22:42

Díky za názor, sice s vámi nesouhlasím, ale máte na něj právo..

Nemám potřebu se obhajovat..ale bohužel v současné době disponuji jen tabletem a jsem vůbec ráda, když něco napíši, že mi to redakční systém uloží a nesmaže..

Blog je blog.. ne odborná stať

3 1
možnosti

Slavičí gesta Kluse, Krajča i Rupperta mi přijdou dost prázdná.. To je věcí názoru. Ti pánové nejsou tak úplně mimo.

1 1
možnosti

No to nejsou.Jen se zviditelňují na obhajobě někoho,o koho by si jinak neopřeli ani kolo:-)

5 0
možnosti

Soutěž je tradiční,tradice je něco,čeho si třeba v Anglii váží nade vše.U nás si hlavně poslední dobou vážíme reforem tj,bourání tradic,zavedených hodnot a to ve všech sférách.Bohužel bourači zatím nic fungujícího nenabízí.V kultuře presentované v médiích tedy vlastně jen v hudbě,jiná kultura se tam nedostane vůbec,vybíráme Slavíka.

2 0
možnosti

A vem chlup na dlabi:-)

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

B94l36a57n84k23a 49F15a60y

30. 11. 2013 22:44

Mě přijde prázdný člověk, co píše příspěvky jako vy..

2 0
možnosti

Hudba je jen jedna a delit ji na showbyznysovou undergroundovou a nevim jakou je podle mého blbost. Je bud dobra nebo spatna. A slavik by mel lidem ukazat koho tu mame a nechat je jednoduse hlasovat. A v ramci toho ukazovani nedělat cenzuru. Byl jsem na koncerte zavise který mel skvělou atmosféru a bylo to super presto ze by se mohlo zdat ze tenhle do tohohle nepatri. Ale patri, stejne jako jini exoti jako gott ci krajco ;-) Nebo vzpomenu na kritiku black sabbath ze to je neposlouchatelne jako by se tříštila hora oceli... a presto se sni spousta lidi na svete ztotožnila a ja jsem si docela slusne zaplatil abych slysel tristi se horu oceli. Stejne jako jindy si rad poslechnu novosvětskou...

2 0
možnosti

D79a29d33a69k 81P61e15t64r

30. 11. 2013 5:32

Ne slepičí gesta?

1 1
možnosti

No a co, s nimi nebo bez nich, vždy je to jen „show", nic víc, nic míň, když z toho někdo začne dělat vědu, pak je lépe to celé zrušit.

5 1
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 25,45
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..