Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nehoda není náhoda. Objektivně musíme říct, že zlatá éra českého hokeje začíná být vzdálenou minulostí. Zas tak malý stát nejsme, Finsko je daleko menší a Švédsko je srovnatelné. Je možné že zkrátka talenti nejsou. Na druhou stranu je třeba se ptát, jestli někdo něco nezanedbává. Co dělá hokejový svaz? Jaké jsou vztahy mezi trenérem a hráči? Dostávají prostor mladé naděje, nebo jedeme "na jistotu". Těch otázek je daleko víc a řešit je někdo zkrátka musí, pokud nechceme být všude jen do počtu. Pak totiž o sport přestane být zájem, ubývá sponzorů, ubývá kluků kteří jdou raději dělat něco jiného. A to je škoda.

0 0
možnosti
Foto

Hoši děkujeme, bojovali jste i za nás.. za mě nebojovali. Mně je to několik let úplně šumafuk zda vyhrají anebo ne. Dřív se hokej nehrál pro peníze, ale z čisté radosti, že mohu reprezentovat stát. Byla to otázka vlastenectví. Dnes je to otázka peněz. Hraju proto, abych získal lepší smlouvu za více peněz.

4 0
možnosti

Díky za blog a karma. Diskuse budou plné kritiky a zasvědcených odborníků, kteří by sestavu poskládali líp. Začne se volat po odvolání trenera a dalším. Jsme šílenej národ. Jinde, když mužstvo prohrává, lidi fanděj a tleskaj dál a na konci poděkujou. U nás se píská a kritizuje. A tak si myslím, že by to chtělo víc blogů jakoé je Váš a stejný přístup většiny lidí. Máte prqavdu. Klukům děkuju a Vám za blog také.

2 1
možnosti

Vždyť je to jen televizní reality šou, která nemá vůbec na nic vliv... :-)

1 0
možnosti

20. 2. 2014 8:47

Chudi cumi na milionare jak se honi po ledu. Nepochopitelne.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS