Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hezka holka, ale sama to priznala: "Z metodiky výzkumu jsem dostala za 3, když všichni měli skoro za 1." - hromadne opisovani. Byla to snad vyjimka? Nemyslim tim Blanku, ale to hromadne opisovani.

0 0
možnosti

No... Já bych od absolventky VŠ s humanitním zaměřením čekala, že umí napsat souvislý text správnou češtinou a bez hrubek. Ona ta UJAK asi opravdu moc náročná nebude.

Systémový problém je v tom, že u nás je příliš velká poptávka po vš "vzdělancích", témeř každý ouřada ve státním povinně musí mít min. Mgr. nebo Ing. (a je úplně jedno v jakém oboru), byť pracuje na pozici, kterou hravě zvládne lemur. Tuto poptávku po titulech pak samozřejmě uspokojují obskurní soukromé VŠ jako je UJAK, protože kvalita vzdělání už nikoho nezajímá, důležitá jsou ta tři písmenka před jménem.

A jen drobná poznámka k těm státním VŠ - nedostala jste pravděpodobně proto, že jste prostě neudělala přijímací zkoušky v potřebné kvalitě, ne proto, že jsou přeplněné, přeplněné je přijímací řízení (zejména u žádaných společenských oborů), ovšem skladba uchazečů je zpravidla tristní. Navíc pokud byste stála o kvalitní vzdělání, nic vám nebrání v technických oborech, taková ČVUT bere na spousty oborů bez přijímaček. Jen už to nejsou ty běžné okecávačky, tam je třeba zabrat a fakt něčemu rozumět, aby to člověk dodělal.:-)

4 1
možnosti
Foto

B24l90a42n80k41a 90F58a37y

20. 2. 2015 9:03

Myslím, že souvisle i srozumitelně to je..

Srovnávat systém uvažování či znalostí technických a humanitních oborů, mi přijde dost nereálné..

Dodělat něco neznamená vždy kvalitu, ale taky kvantitu..

0 0
možnosti

Paní Blanko, pan Smutný má, bohužel, pravdu. Těch chyb tam máte jako máku. Já vím, snadno se to může stát. Píšete rozhořčena, ve značné tenzi, možná se i malinko chvějete. Přece bráníte svou školu, bojujete za ni! Jako dítě své rodiče. A to je dobře. 

Já vám tedy odpouštím. Pojďme si ale slíbit, že už se to nebude opakovat, ju?

3 0
možnosti

nedivím se Vám. Ale na druhou stranu, všichni měli z testu za jedna, jen Vy za tři, o něčem vypovídá. Nemyslím tím vaše znalosti, ale celková úroveň. Měl jsem možnost číst kvalifikační práce z této institice a můžu vám říct, že při standartní obhajobě by vás rozsekali na kousky. Otázkou k zamyšlení je, zda mají studovat ti, kdož na to mají (schopnosti), nebo všichni, kdož studovat chtějí. To je případ UJAKu. A jinak, problém je v létajících učitelích a jejich nedostatku vvzhledem k tomu, jaká se z UJAKu stala velkovýrobna titulovaných. To se opravdu o kvalitním studiu mluvit nedá. A to říkám s vědomím, že se nejedná o jedinou takovou instituci. Bohužel to odnášejí i veřejné a státní, které se pak s těmito dávačkami přetahují o studenty.

2 0
možnosti
Foto

B89l16a78n87k66a 30F20a79y

20. 2. 2015 8:36

Měli za jedna, protože si zjistli testy předchozí skupiny a opsali to! neplatila jsem si školu kvůli opisování, ale přemýšlení..

Jinal moje diplomka patří k těm nejlepším, klidně si jí najděte 

Na blogu píšu jinak:-)

0 0
možnosti

Blanko, nic ve zlém. Ale sama píšete jako hotentot. Překlepy, pravopisné chyby, tak co tady chcete obhajovat? 8-o

Vaše alma mater je mi úplně volná, ale vy jí neděláte zrovna dobrou reklamu.

7 0
možnosti

Ono to školství je zvláštní.

Slovo "soukromý" je bráno jako sprosté. Byl jsem zděšen náměstkem jedné podministerské organizace .. přece to nedáme soukromé firmě ....

Vůbec si neuvědomují, že soukromé firmy, bez vyjímky jsou ty, které je živí. Nu což.

Z tohoto pohledu je pikantní, že dohled a oponenturu mají dělat zástupci veřejných škol. Které nejsou schopné nabídnout požadované obory a kapacity. Tedy mám pocit, že ve Škodovce není něco v pořádku, zavoláme do Fordu, ať nám to posoudí a pohaní ...

0 0
možnosti

Jste mimo. Soukromý sektor funguje dobře, ale jeho cílem je vytvářet zisk. To se nám tady jaksi pere. VŠ, která by byla soukromá a na které by se platilo vysoké školné a měla by kredit jako např. některá soukromá gymnázia tady ještě nemáme.

0 0
možnosti

Staré přísloví říká " Každá liška chválí svůj ocas " a tak je to i v případě, pokud absolvent UJAK chválí svoji školu.Co si říci o škole, která má pobočku i ve Starém Hrozenkově, malé obci na hranicích se Slovenskem.Ona asi značná část dnešních soukromých  VŠ zdaleka nedosahuje úrovně státních VŠ, je to totiž byznys a pouze největší počet absolventů přináší žádaný zisk.

6 2
možnosti

Udělejte si jasno státní/veřejné. Státní VŠ jsou jen 2, UO a PA.

Veřejné jsou mnohé a jako veřejné (domy) se občas i chovají (Jihočeská univerzita a Šumava).

0 0
možnosti

budete to spamovat všude?

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 27,68
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..