Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pani autorko,

drsné je to na začátku školního roku. Nejen pro družinářky, ale i pro učitele a děti. Prostě začátek. Sedne si to, nebojte. Zkuste z toho nevinit telefon.

Pokud by ale Vás telefon takhle dráždil i po zbytek roku, pokud by pro Vás byl zvonící rodič nepřítelem, tak skutečně zvažte změnu zaměstnání. To říkám jako člověk, který s družinářkami vychází velmi dobře a má pro jejich práci ocenění.

Přeju brzké zvládnutí družinového stresu :-)

0 0
možnosti

Mám vnučku ve druhé třídě, celý minulý rok všechno včetně vycházek, obědů i družiny fungovalo bez problémů. Dokonce učitelky jezdily s prvňáky na různé výlety, třeba z Prahy na výstavu do Plzně, na víkend asi třikrát. Všichni nadšení, děti rodiče i učitelky, zřejmě dobré organizátorky.

0 0
možnosti
Foto

B95l14a15n50k15a 23F74a78y

5. 9. 2015 23:24

Nebojte, zaří je blázinec, v řijnu se to už zklidní..:-)

1 0
možnosti

Karma, článek názorně vystihuje absurditu dnešní doby: za našich dob téměř všechny děti chodily ze školy domů samy již od první třídy. A pokud některé dítko přece jen z družiny někdo vyzvedával, tak rozhodně družinářka či učitelka nemusely řešit, zda ho dotyčnému mohou či nemohou vydat. Natož, aby to někam musely zapisovat...

1 0
možnosti

Očekávala bych od učitelky bezchybný text, ale není tomu tak, trochu smutné:-(

0 2
možnosti

Já tam vidím jednu chybu ve větě "Některé děti chodí sami" - našla jste tam Vy ještě nějakou další?

1 0
možnosti

Nezlobte se... Ale ať čtu Váš článek z pohledu kantora, či z pohledu rodiče... Nemohu si pomoci - díkybohu nepracujete v mém okolí.

Jste si jistá, že je pro Vás školství to pravé poslání?

6 0
možnosti
Foto

B98l43a70n22k28a 34F26a24y

5. 9. 2015 12:03

Díky za názor..:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 25,41
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..