Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J30a68r40a 81R39a95n11k

7. 10. 2015 1:19

Pokud se chcete omezit na pobyt norskych obcanu v CR, zkuste nejdrive stahnout vsechny ceske obcany z Norska....proc tam jsou? Nezjistili si nejdrive, jake zakony v zemi panuji? Kdyz nekam vycestujete, nekoupite si Lonely Planet a nezjistite na netu, maji-li stejne znacky na silnicich a podobne????

1 2
možnosti
LU

Na Slovensku v médiách je spustená kampaň, aby kto chce do zahraničia si dával pozor a bol pripravený "na iný kraj iný mrav".

https://youtu.be/i8Lnpad445Q

1 0
možnosti
Foto

Buď je před veřejností stále něco skryto...anebo by si postup norských úřadů skutečně zasloužil razantnější přístup ze strany českého státu, protože je smutné, jestli se neumí postavit výrazně za svého trestně bezúhonného občana.

0 0
možnosti
JN

Monika Le Fay, znám Norské rozsudky ! Hrozné čtení...

http://svobodneforum.cz/monika-le-fay-norske-rozsudky-hrozne-cteni-sledujte/

Jen si přečtěte jak to je. Já jsem to tvrdil dříve. Norsko to sice nemohlo zveřejnit (zveřejnit spis, resp. pouze některého jeho části může pouze Eva Michálková a to pouze v rozporu s usnesením, že zveřejnění poškodí chlapce). 

Pokud jste přečetli článek Moniky Le Fay, zeptejte se, co je pro dobro chlapců?

0 0
možnosti
Foto

B30l31a40n86k19a 65F59a94y

6. 10. 2015 17:58

Jiný článek: Monika le Fay lže ve jménu pravdy a lásky!!

0 0
možnosti
RH

Takové výlevy jsou přehnané. Zatím známe jen verzi jedné strany. Máme ale možnost dozvědět se víc, paní Michaláková už nemá důvod rozsudek utajovat. Co myslíte, zveřejní ho? Já myslím, že ne...

4 0
možnosti
MP

Já si taky myslím, že ho nezveřejní, protože medializace ztratí veškerý význam. Jednou si to třeba s chlapci vysvětlí i bez asistence veřejnosti. Je mi jí líto. Ty studenokrevné krá.vy z BV jí zničily život. Dětem taky neprospěly.

0 0
možnosti
JR

J58a87n 30R24á34ž

6. 10. 2015 16:47

Eurosocialismus, čili i teze, že stát rozumí výchově lépe a taky ji může efektivněji v zájmu společnosti realizovat než rodina, je odměnou za vstup do "západního" civilizačního prostoru 21.století.

Pádem železné opony se socialismus přesunul na západ a zmutoval do absurdních podob, kterých jsme denně svědky.

2 1
možnosti
MK

Já nevím, dle čeho soudíte, že se nám Norové "smějou" do ksichtu, zas to ponížené čecháčkovství u lidí bez hrdosti za to se sklonem vlezdobruselismu a sebemrskačství. Norové mají své vlastní zákony a předpisy a dotyčná tam se svými dětmi nebyla turistickém výletě, tak se nesmí divit, že na ni spadla norská legislativa, byť se může nám všem zdát nespravedlivá.  Já mám dojem, že tyto výlevy emocí jsou Norům u Brusele a pokud vyhostíme jejich diplomata (proboha proč?), tak si zase recipročně sbakí kufry náš diplomat. Já bych řekla, že na sbalení kufrů jsou u nás větší diplomatická esa, než Norové

Pozn. na konec.  Musulmani by taky chtěli mít tady právo šária  a zatím našeho velvyslance u nich nevyhostili ;-D

0 0
možnosti
Foto

B57l42a12n67k54a 12F85a44y

6. 10. 2015 16:44

No srovnávat odebrané děti a Muslimy, přijde mi to dost divné..

2 0
možnosti
VK

Jinak s tím bojkotem všeho norského počkejte raději na jaro. Kvůli zemnímu plynu.;-)

2 0
možnosti
VK

Já bych tam poslal gripeny;-D

2 1
možnosti
MS

Já zase obávanou českou ponorkovou flotilu. :-)

1 0
možnosti
Foto

Já  proti Norům nemám nic.  Ale to už neplatí o státě, který vládne tam kde převážně žijí Norové.  Každý stát je legalizovaná banda lupičů, kteří olupují své poddané a řídí jim jejich životy podle svého uvážení.  To samozřejmě platí pro jakýkoliv stát.

1 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 27,68
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..