Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vtip.

Kanadská jízdní policie hledá v Národním ledovcovém parku ztraceného pana Bradyho. Poptávají se místního lovce kožešin, zda ho neviděl. Ten odpověděl: "Neviděl. Ale nechci vám brát iluze. Místní medvěd už má 14 dní v trusu nějaké medaile...."

1 0
možnosti

Tuhle blogerku cenzura nesmaže, ona ví, jak se má psát.... ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Nejsa latiník tak nevím jak se tato úchylka nazývá latinsky! Vím, že když někdo zneužije dítě je to pedofil, když zvíře tak zoofil,

ale když zneužije svého strýce tak je to????;-D

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

A kdo věděl o většině ostatních vyznamenaných (kromě Hůlky) ? :-P

1 0
možnosti

S českou malostí bežte už laskavě do háje! Jestli se tak cítíte, prosím. Ale nedělejte z toho národní stigma.

9 0
možnosti

Já tomu nějak nerozumím. Ať to bylo jak bylo, pan Brady věděl, že mezi vyznamenanými není. Přiletěl tedy do ČR jako soukromá osoba na soukromou návštěvu. Jak ho tedy měl kdo vítat?

7 0
možnosti

25. 10. 2016 v odpoledních hodinách tiskový mluvčí velvyslanectví Kanady prohlásil, že ambasáda nebyla kontaktována ve věci vyznamenání občana Kanady. Omlouvat by se měl tedy pan ministr Herman svému strýci, že ho neomluvitelně zneužil ke svým politickým hrátkám!

10 0
možnosti
Foto

J61i33ř26í 37K10i80n84d45l

26. 10. 2016 10:00

Český Senát navrhl Bradyho na státní vyznamenání již v červnu 2013. V srpnu téhož roku ho nominovala i Poslanecká sněmovna, a to na udělení Řádu Tomáše Garrigua Masaryka. Návrh, kterému prezident Miloš Zeman nevyhověl, zákonodárci neúspěšně opakovali i v roce 2014 a Bradyho navrhli i letos. Letos Hrad Bradyho o jeho vyznamenání informoval.

1 4
možnosti
Foto

Nikoliv ale velvyslanectví, které je k tomu oficiálně příslušné.

1 1
možnosti

Je mi celkem trapně za celou politickou scénu, která si na starém muži, který si jistě vytrpěl své. jen a jen nahání politické body a ukazuje se v tom nejhorším světle.

Kariérní konvertita (z judaismu ke katolicismu) Hermann se snaží protlačit (opakovaně) svého strýce k získání státního vyznamenání. Udělat něco takového někdo z okruhu prezidenta Zemana (ten by jistě uspěl), měla to protizemanovská klika hned jako střelivo na prezidenta nejméně na čtvrtletí.

Nicméně Hermann to může a "pro kavárnu" je bojovník za pravdu . A pokud mu není vyhověno, je z toho dehonestace bojovníka za svobodu.

Hermann konvertoval z prospěch od judaismu ke katolicismu, získal vlivnou funkci sekretáře biskupské konference, i té se v rámci kariérního uplatnění v politice vzdal. Dnes najednou objevuje židovské předky postižené nacistickým honem na Židy, zjišťuje, že dědeček byl znalec buddhismu (tam mu uniklo, že tibetský lámismus není zcela totéž).

Naproti tomu trapně a naivně nevěrohodně lže hradní mluvčí Ovčáček a v plné nahotě se projevuje boj o vliv mezi "muži okolo Zemana".

Ubohost, ubohost a zase jen ubohost, na všech stranách.

5 3
možnosti
Foto

Paní Novanska,uveďte prosím pramen z kterého jste získal informaci, že je kariérní konvertita (z judaismu ke katolicismu). Dále, že Hermann konvertoval z prospěchu od judaismu ke katolicismu, Pokud ne budu vás považovat za lhářku a číst to, co jste napsala je jinak hnus.

2 2
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 25,40
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..