Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blanko, není to tak jednoduché!

Aby český národ patřil mezi normální národy, které se sjednocují kolem Ježíše Krista, musel by si předávat víru v rodinách. Ale to se tak neděje. A proto žádné sjednocení kolem skutečného Dobra.

Jeden věří Klausovi, jiný Zemanovi, jiný Fialovi, jiný Filipovi, jiný penězům, jiný posilování svojí moci... Každý má svého bůžka, ale společný užitek nikoho nezajímá.

Je to riskatní pro naši svobodu a naši demokracii? Je! Chybí jednotící princip, chybí důvěra k druhému člověku, chybí vědomí potřeby jednotné, úspěšně a dobře fungující společnosti.

:-)

0 0
možnosti

Zase plac a skripeni zubu!!!!

Toto jsem jiz slysel mnohokrat. Dnes je to od ceske zeny, tak jen maly dodatek pro ni. Priste to chce take ukazat vas vlastni nazor, jak si vy ten boj predstavujete. Znalost je polovina vyhry.

0 0
možnosti
Foto

B91l94a98n84k93a 14F19a20y

3. 5. 2018 12:40

myslím, že vlastní názor jsem ukázala.. až půjde do tuhého bude spíš záležet na odvaze občanů než nějakých hlubokých znalostech..

0 0
možnosti

Pořád si říkám, že ti Slováci mají větší odvahu než my. Svatá pravda. Zřejmě i proto nevyhostili zaměstnance ruské ambasády!!

1 1
možnosti
Foto

Tak já opravdu nevím? Máme se dobře nebo špatně? Hrozí něco horšího, než předčasné volby? A nebyl podobný cirkus již dříve? Já myslím, že ano. Takže mi nezbude nic jiného, než citovat kolegu Havránka:

"Jsem přesvědčený, že by nikdo na světě neměl mít právo zakazovat dokonce ani tak naivní, angažované článečky jako je tento"

P.S. v citaci jsem opravil jeden překlep a opravdu nevím, co by se dál k tomu autorčinu textu dalo ještě říci?

1 1
možnosti

My nejsme normální stát ! Důchodovou reformu sice nemáme - máme ale zákaz kouření. Včera byl Svátek práce - tedy velkořetězce pracují, den není ve vybraných. Nestavíme dálnice - doporučuji, aby na každé věži byly hodiny 2x ! Co kdyby se zároveň chtěli podívat dva lidé, jaký je vlastně čas ? V ČR, nám to bije dobře :-)

2 1
možnosti

Skutečně zasvěcený pohled do české politiky. Doma takovým kouskům říkáme: Rozumí tomu jako koza petrželi:-)

5 1
možnosti

Zdá se, že jste příspěvku porozuměl jak petržel koze. Zřejmě chováte naději, že bude možné podobné příspěvky zakázat, zase.

3 3
možnosti

Paní Blanka opravdu věří, že žije ve svobodné zemi? A co zkorumpované soudy, intrikánské politikaření, rozkradený stát, ochrana darebáků, plíživá cenzura, v níž - bohužel - vede iDNES.cz...? Demokracii sice máme, ale stejnou, jako byla ve starých Aténách: pro pár nejbohatších rodin; čím níž, tím hůř, otroci o nějaké demokracii neměli tušení.

1 1
možnosti
Foto

B94l94a62n55k58a 82F39a37y

2. 5. 2018 8:48

můžete vycestovat, podnikat, pracovat či ne atd., v ostatním máte pravdu, proto taky ten článek, že? jaká bude demokracie bude vždy záležet na lidech v ní a bohužel nikdy nebude dokonalá..

2 0
možnosti

Blanko, zdravím a jsem rád, že jste se tu zase objevila.

Přeji krásný den a aťz se Vám daří.

Jo a samozřejmě karma.

3 0
možnosti
Foto

B34l95a52n64k96a 63F60a23y

2. 5. 2018 8:22

taky zdravím..děkuji za poslaná kázání..:-)

0 0
možnosti
Foto

To jste napsala moc hezky a ta alegorie s tou klobásu je jedinečná. Sice složitá na pochopení, ale když člověk jednou pochopí tak ví co má dělat.

A víme tedy co máme dělat? Co rozumnějšího než babišovy klobásy se nám nabízí?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS