Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I94v43a51n 11V92e90s86e28l23ý

15. 12. 2019 9:57

Já vím že na "kdyby" se nehraje ale vezměme to takto: proč vůbec Rusko do toho záměru postavit pomník vrtá? Jakou asi "zpravodajskou síť" (nemyšleno ani jako tajné služby) zde má, když se o záměru starosty jedné malé části Prahy dozví? Proč to musí komentovat a Novotného pozvat k rozhovoru celoplošná ruská televizní stanice? Kdyby toto vše nebylo tak nikdo, možná ani někteří řeporyjští, o pomníku neví.

No asi i proto, že Rusko nás stále považuje za svoji kolonii které se sice povedlo odtrhnout ale rusové udělají vše pro návrat.

1 1
možnosti
Foto

Taky si myslím, že jeho "hulvátství" za hranou slušného chování. Ale také si myslím, že dal "ochutnat" toho samého přesně těm lidem, kteří se chovají stejně a vyšel z toho se vztyčenou hlavou. Právě proto, že mluvil pravdu, třebaže "hulvátsky", ale přiměřeně situaci. A proto - Do budoucna nám jeho chování pomůže.

1 3
možnosti

No, jak ho podpořil šéf strany a jeho pravá ruka, dříve normální A.U., tak není co řešit. To má váhu...

1 0
možnosti
Foto

Ano, samozřejmě, máte pravdu, karma. Neomalenec z Řeporyjí je především politický kariérista narcistního typu. Neomalenec, který využívá cíle, za které údajně bojuje (např. pomník jakýmsi Vlasovcům) k tomu, aby útočil na zcela jiné cíle, osoby či subjekty než deklaruje. Vlasovci i jejich pomník jsou mu ukradení ... má jiné cíle a ambice

5 3
možnosti

R^Pane Macku, souhlasím s Vámi.

Já jen nechápu, že hulvátství jedněch je některými adorováno a obdivováno jako hrdinství, zatímco hulvátství druhých, třeba v daleko menší míře nebo stejné, hodnotí titíž lidé, mající zjevně dvojí metr, takřka odsouzením k smrti. Nebo dokonce neskrývaným přáním smrti.8-o

2 0
možnosti

Ve veřejném prostoru si každý vystavuje svou originální vizitku, ta pana Novotného má ještě větší váhu, bo je podepsána ODS ......

3 1
možnosti

Mně se scénky a moderování Petra Novotného líbily.

Byly obvykle vtipné a vkusné.

Ale Pavla Novotného považuji za špatný vtip jeho otce.

Je to také ten nejtrapnější vtip.

8 2
možnosti
Foto

syn je zřejmě v křeči díky snaze vystoupit ze stínu svého otce (sice z něj skutečně vystupuje, ale úroveň je děsivá)

4 1
možnosti

I71v58o 78B24o54u27š10e

14. 12. 2019 11:13

Možná podle vás by se měl každý, kdo je v nějakém styku s cizinci, zeptat na ministerstvu zahraničí, jaký je oficiální názor české republiky? Nebo si může říct, co si myslí?

6 5
možnosti
Foto

Pořadí:

1. MZV

2. Zeman

3. Babiš

4. Blanka Fay

;-D

1 0
možnosti

Je stejně sebestředný hulvát jako Zeman a nechápu, že u něj tomu někdo říká, že je svůj a svéráz. Uráží každého, kdo se mu nelíbí, má plnou pusu morálky a sám vydělával na nejhorším bulváru a smažených kuřecích kůžičkách. Také říkám každému, co si myslím, ale to není jeho případ, on se vyžívá hlavně v urážení.

3 2
možnosti

P90e75t85r 86B33u28r67i13a40n

14. 12. 2019 11:00

Níže čtu, jak je Novotný strašně chytrý a jak to má v hlavě srovnané. Ovšem to, jak vykřikoval, že by rodičům kteří v autě poslouchají Ortel odebral děti, to spíš svědčilo o jeho pomatenosti.

10 2
možnosti
Foto

:)) Velmi prospěšné upozornění na to, jak to taky ve výchově chodí:))

3 1
možnosti

O tomto pomatenci už toho bylo napsáno spoustu, absolutně nestojí za to se jím nějak hlouběji zabývat.

4 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS