Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Výborně napsáno.R^

1 0
možnosti

J53a27k29u66b 77Š85o57l13c

10. 9. 2020 8:08

Chce-li člověk (nebo je přinucen okolnostmi) žít "jinakým" způsobem života, musí počítat, že ta "normální" většina ho bude posuzovat trochu podle svých hodnot. To je taková lidská přirozenost.

V dnešní době bych ale řekl, že je každému celkem jedno, co dělá ten druhý a žádná velká stigmatizace neexistuje. Samozřejmě, pokud jde někdo na trh s kůží na internetu, tak se nějakých reakcí dočká. Ale to on vlastně chce, ne?

1 0
možnosti
Foto

Jde tu o to, že existuje možné zlepšení toho stavu, než ten, v němž se nacházíte nyní. Přece jenom smyslem života vůbec je přenos svých genů do další generace.

0 0
možnosti
IL

Myslim si, ze na tom nezalezi, jestli mate manzela a deti. Kazdy clovek to ma uplne jine a vubec to neznamena, ze ta zena s manzelem a detmi nezustane na stari uplne sama a opustena. Nekdy se deti rozleti a uz se nekdy domu nevrati a jsou daleko, takze je tady opet samota. Nekdy deti zustanou jako zavazi, jsou alkoholici nebo uzivaji drogy. Jsou ve vezeni. Takze, co je spravne, asi nikdo nemuze rict. Tim, ze ucite deti, tak se podilite na vychove a je to uzitecne a muze vas to naplnovat. A co bude na stari, to vlastne nikdo nevi dopredu.VR^

6 0
možnosti

Znám pár těch, co nad podobnou situací ve čtyřiceti s úsměvem mávli rukou.

V šedesáti se jim ten úsměv opravdu ale vůbec nedaří.

1 0
možnosti
Foto

B71l57a17n39k97a 34F45a34y

9. 9. 2020 22:20

ale ten článek není o tom, že někdo nad něčím mává rukou, ale že každý má svou životní cestu a život je dost složitý, aby se dal nějak jednoduše naplánovat..

1 0
možnosti
Foto

J24a35n 74A43n12d63r33l77e

9. 9. 2020 21:20

Svou hodnotu máme každý, o tom žádná. A jestli jsme ve svém životě šťastní, to je individuální. Kdo opravdu chce být sám, nebo třeba ne sám, ale bez manžela, dětí a vnoučat, proč ne, ať tak žije. Určitě když je o svém samostatném štěstí přesvědčen, nevyvede ho z míry žádné hodnocení okolí. A sám za sebe vím, že i takhle nitěrné pocity mají svůj vývoj v čase. To celé píši proto, že si myslím, že naprostá většina z lidí nechce být sama a hlavně zůstat sama na stáří a i proto všichni děláme neskutečné vztahové blbiny po celý svůj krátký život. Nechal bych to na každém, ať se zařídí podle svého, vnucovat někomu svůj pohled na "správný" život je zpravidla známka vlastní frustrace...

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 27,68
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..