Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

B14l90a45n69k42a 14F14a89y

11. 11. 2021 11:10

Prosím respektujte diskusi a vyjadřujte se k tématu. Vtipy se sexuální tématikou si posílejte jinde! Není to důstojné k tématu ani k poškozeným lidem!

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

,,Promińte pane doktore, nezapomněla jsem si u Vás prádelko?" ,,U mně jistě ne madam"odvětil doktor. ,,Aha, tak pardon, tak to bylo asi u zubaře";-)

1 2
možnosti
Foto

J90a93n 34C70i25b65u13l81k69a

10. 11. 2021 15:47

Že se neozve pacientka je věc jedna a nejspíš pochopitelná. Že až po 20 letech jako že "když je nás víc, tak se nestydím" - nevím, nerozumím davové psychologii (je to ten trend "woke"?).

Ale že se neozve ani nepacientka, navíc novinářka...(paní Vrbová) a ozve se až "najednou" po těch 20 letech? A že se to o Cimickém říkalo dokonce i na internetových diskuzích a hodnotících portálech a nikdo nedal podnět PČR?

Tady toho selhalo víc, než "celá lékařská obec".

3 0
možnosti
Foto

Souhlas. Je na 95% jasné, že pacientky sexuálně zneužíval a pokud se doloží i těch zbývajících 5 %, tak je Cimický hňup a chudák.

1 0
možnosti

J37a67k12u93b 88Š18o69l30c

10. 11. 2021 13:32

Já jsem dokonce slyšel, že na zdrávkách bylo varování před Cimickým "součástí osnov". Jak se zdá, bylo to veřejné tajemství, všichni to věděli, nikdo s tím nic nedělal. Velká ostuda pro celou psychiatrickou obec.

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Tomu nevěřím.

1 0
možnosti
Foto

,, Nejspíš", resp. možná. Těžko bude někdo po letech řešit kauzu svazačky, kterou ,,jaksi" přemlouval, či až ,,přemluvil" na svazáckém plese traktorista. Tedy, pokud se onen traktorista ,,nevypracoval" až na pozici známé osobnosti. Bylo by to lze přirovnati třeba i k události na plesu mediků;-)Vztah lékař/ pacient však má svá daná pravidla. V ,,kauze" dr.Č. by, MOŽNÁ", mohlo leccos ozřejmit, s čím a proč se ona pacientka léčila. To je však záležitost naprosto neveřejná, a mohla, ale nemusela by přijít na ,,pořad" až během vyšetřování ,,kauzy". P.S.: ples mediků jsem zažil v Obecním domě v Praze, a rád na něj dodnes vzpomínám;-)

0 0
možnosti
Foto

Leč, vzhledem ke skutečnosti, že není sama, kdo se se svou podobnou zkušeností přihlásil a vzhledem ke skušenosti ženy, která ordinaci předmětného lékaře nikdy nenavštívila a nikdy nebyla jeho pacientkou, relevance jádra Vašeho komentáře není zbadatelná.

1 0
možnosti

"Ale psychiatr, lékař, který mám být pro duševně nemocné oporou, není ani jednou řešen Českou lékařskou komorou, to už je vážně neslýchané."

Když na něho nikdy nikdo nepodal stížnost, tak jak ho mohla ČLK řešit???? Místo emocí by to chtělo zapojit rozum ;-)

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 25,45
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..