Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejvíce kolem sebe kopou neočkovaní, aby obhájili svojí nechuť obětovat se pro kolektivní imunitu.

Opatrní a zodpovědní musí být všichni, ale vládní výhody pro očkované jsou trnem v oku.

Jenže alternativa je úplný lockdown a to nikdo nechce.

3 1
možnosti
Foto

Takze kolem sebe kopnete a ve vasem pripade je vse ok? Zajimave ... Trnem v oku nejsou jakesi vyhody, ale naopak protipravni sikana .. a ano, lockdown nikdo nechce a ani k nicemu neni, jak se prokazalo i leckde jinde

0 0
možnosti

Ono je někdy těžké být zodpovědný. Sedmnáctiletý soused má nějakou virózu, protože ztratil i chuť, poslala ho matka k lékaři. Ten na něj zavrčel, že ho na žádné testy posílat nebude a ať je pár dní doma. Takže jeho matka chodí do práce a jeho mladší bratr do školy. Na test se objednal samozřejmě sám a teď čeká na výsledek. Pokud by byl nakažený, tak, jenom tady z domu, s nimi byly v bližším kontaktu nejméně dvě rodiny. Přičtěme spolužáky a kamarády a máme docela děsivé číslo, pokud by nás všechny nakazil. Zatímco se čeká na výsledky, všichni samozřejmě chodí do práce a do škol. Těžko dostaneme neschopenku na to, že "sousedových kluk má možná covid".

(Všichni spíš počítáme s tím, že je to nějaká viróza, protože teď smrká půl města.)

1 0
možnosti

Ještě by stálo za to, konečně, zjistit proč jsme jaro 2020 přestáli bez nadúmrtí zatímco zimu 2022/2021 měli nejvíce úmrtí z celého světa. Kde byl ten rozdíl v režimových opatřeních, jinde to být nemohlo. Od té doby až na pár týdnů máme pořád nadúmrtí. I v době, kdy se podle statistik na Covid téměř vůbec neumíralo. To jsou podstatné otázky, ne kolik neočkovaných učitelek nakazilo kolik dětí. Nebo chceme vymřít?

0 0
možnosti
Foto

To je marne. Majorita lidi cte PR clanky se studiemi na vir, ktery jiz pres rok neexistuje a zcela umyslne ignoruje fakta o viru soucasnem.

1 1
možnosti
Foto

J10i93ř44í 55K36i71n10d73l

17. 11. 2021 21:32

Mě osobně a manželku nakazila covidem naše známá , která má ukončené očkovaní. Já jsem se musel při vstupu do restaurace prokázat testem a ona ne, protože je očkovaná. Když jsem zjistil, že mám covid, tak jsem ji poprosil, zda by si nemohla udělat test na covid. Udělala a měla jej. Omluvila se šla k doktoru.

1 1
možnosti
Foto

A jak z toho víte, že vás nakazila ona.

2 1
možnosti

Řekněte to někdo už konečně taky Babišovi s Vojtěchem...

2 1
možnosti

Lidé se tu hádají a napadají za své postoje k očkování, zatímco viníky celé situace (protiprávní opatření, nátlak, úmyslné rozdělování společnosti, nepřípustné segregace...) jsou ti, kteří to všechno "řídí".

Nikdo, opakuji NIKDO (očkovaný/neočkovaný) z toho nevyjde vítězně, pokud nebudeme směřovat svoji oprávněnou naštvanost tam, kam skutečně patří.

2 1
možnosti

Nevim zda lide, ale vsiml jsem si ze vy.

1 1
možnosti

Anesteziolog Lukáš Pollert

Já pořád říkám, že v nemocnicích jsou také obézní, že tam jsou kuřáci, že tam jsou lidé, kteří se o sebe nestarají... Ale moji kritici mi říkají, že na to si společnost již zvykla a je na to již navyklá. Společnost si už zvykla na to, že v nemocnicích je 90 procent lidí, kteří se o sebe nestarají, už o nich víme, už jsme spočítali, kolik potřebují lůžek... Ale na novou virózu jsme si nezvykli a máme pocit, že nám opticky plní lůžka, protože na to nejsme zvyklí.

Celý článek

https://zivotvcesku.cz/lukas-pollert-racionalne-popsal-jak-z-koronavirove-krize-zacneme-kazdy-u-sve-rodiny-stari-lide-nechteji-byt-osamoceni/

2 2
možnosti

Včera jsem mluvil s doktorem z covidového oddělení. Řekl mi, že více než 90% nemocných tam tvoří obézní lidé.

1 0
možnosti

I12v93o 36B38o60u89š85e

17. 11. 2021 19:07

Pravděpodobnost přenosu, pravděpodobnost těžkého průběhu, pravděpodobnost onemocnění - to je to, v čem se tyhle dvě skupiny liší. Výrazně.

5 1
možnosti

Lisi se hlavne v tom, ze jedna skupina veri odbornikum, a ta druha jakymsi sarlatanum z internetu.

2 2
možnosti
Foto

Paradoxne vladni narizeni, obelhavani ockovanych i neockovanych,upirani prav jedne skupine vedou k nejvice rizikovemu deni,a to jsou hromadne demonstrace.

1 2
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 27,68
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..