Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, je pěkné, že osoba, která pracovala ve společnosti Semantic Visions, kde se věnovala dezinformacím na internetu a radila vládě v boji s těmito dezinformacemi, umí být i rozjívená

0 0
možnosti
Foto

Já jsem to mediálně propírané vystoupení neviděl, ale něco jsem četl. Neměl jsem ale potřebu se pídit po tom, co se tam dělo nebo nedělo. Je mi to totiž úplně jedno. Nevolil jsem ani Pavla ani Babiše a hlavně je mi šumafuk nějaká tisková mluvčí podobně jako mi byl ukradenej Ovčáček, kterého spousta lidí nesnášela jenom proto, že dělal tiskového mluvčího Zemanovi.

0 0
možnosti
Foto

Váš nezájem vyústil v potřebu se vyjádřit k tomu, co jste nesledoval, takže zřejmě nevíte ani o příčinách nevole vůči Ovčáčkovi, proto za ně dosazujete dojem.

1 0
možnosti

Kdyz chybi vecne argumenty, tak se hodi i takove nicotnosti, nemajici vliv na funkci. Vam karma.

0 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^ Díky!

Markétě Řehákové věřím! Bude to dobrá mluvčí! Ten úlet mi nevadí!

:-)

6 0
možnosti

Samozřejmě. Svou mladickou nerozvážnost též zcela jistě brzy napraví, že jo. ;-D

1 0
možnosti

Nelogické. Po Zemanovi doufáte ve změnu, ale adorujete to samé buranství a neprofesionalitu.

Není to její selhání - ale jeho, toho pána, kterého volili proto, aby se země tomu buranství vyhla.

6 5
možnosti

A v tom je právě ten problém. Ti, co ji omlouvají jsou totiž ještě stále tak nějak omámeni tou z jejich pohledu božskou volbou, že těm jejich koňům jsou schopni odpustit cokoli.

Na to mají samozřejmě právo, každému trvá to vystřízlivění a návrat do reality různou dobu, nicméně nemá smysl, aby si tu do té doby hráli na tuze nestranné, poněvadž to pak vypadá velmi úsměvně.

1 3
možnosti

Máme novýho prezidenta, nic víc, nic míň. Že bude lepší než Zeman je asi fakt. Ale nedělejte z něho modlu, toho jsme si u Havla užili dosyta

2 2
možnosti

Hůř než Zeman nejde !

1 0
možnosti
Foto

Líbí se mi, jak z jednoho maximálně emočně vypjatého okamžiku někteří ihned vědí, že se na tuto funkci nehodí. Je třeba vyčkat na další její projevy a poté soudit.

Na druhé straně máme jistotu, že nebude některé naše spoluobčany nazývat fašisty a odmítat ožralá zaplatit taxikáři.

7 0
možnosti

Ano, kritika je zcela na místě, poněvadž to co tam předváděla bylo něco neuvěřitelného, takhle se nechová budoucí mluvčí Hradu.

2 4
možnosti

P23a48v65e23l 69V85é98b83r

2. 2. 2023 7:53

Jistě. Mluvčí protikandidáta (nebo protikandidát sám), to je panečku jinší kafe!

1 0
možnosti
Foto

J80a67n 25Š13i27k

2. 2. 2023 7:28

Pavla volili v dost velkém počtu mladí lidé, mimo jiné i proto, že svým vstřícným přístupem k nim se mu podařilo částečně zaházet mezigenerační příkopy. Je proto logické, že se obklopil lidmi v mladším věku. Mladí dělají chyby, a ne málo jistě. Ale pořád lepší mladý a aktivní chybující člověk, který má zájem o věc než dokonalí komentátoři sociálních sítí, kteří chyby nedělají, zato je vidí na druhých, sami se v ničem neangažují, zato dokáží skvěle nadávat a po rozhovoru s nimi máte pocit, že brzy vypukne světová apokalypsa. Díky, ty druhé ve vedení země nechci, chci vidět více angažovanou mladou generaci. I za cenu občasných trapností a chyb mladých, které přece ti dokonalí starší tvorové nedělají. Zkušení politici už měli šanci se předvést. Promarnili ji a naložili s ní tak, že až například Zeman jednoho dne vyfičí z Hradu, bude většina národa pořádat oslavy, při kterých bude křepčit indiánské tance radosti a odpalovat ohňostroje. Hezký den

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS