Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Blanko, co konkrétního víte o celé kauze? Na veřejnost se totiž dostaly pouze odposlechy intimních telefonních hovorů Jany Nagyové? Ty uspokojily jen milovníky bulváru. Dozvěděli jsme se z nich, že Jana Nagyová byla pěkná fúrie, která chtěla získat Petra Nečase pro sebe, nenáviděla a pomlouvala jeho manželku Radku a i samotnému Nečasovi dokázala sprostě vynadat. Shrnuto celkem: Petr Nečas byl podpantoflák a jeho podřízená a milenka v jedné osobě s ním pěkně orala.

Můžeme žasnout, jaké poměry tehdy na úřadě vlády panovaly. Dnes už je Petr Nečas poltickou mrtvolou a on i jeho milenka jsou pořádně zostuzeni. Ale za rozvracení cizího manželství se do vězení nechodí.

David Rath je úplně jiný případ. Zde žasnu nad jeho drzostí a nad tím, co všechno mu zatím prochází.

5 0
možnosti
Foto

B97l82a63n13k43a 48F57a63y

1. 6. 2015 8:08

Zneužití rozvědky bych tam viděla minimálně..

0 0
možnosti
Foto

A máte pro to nějaké důkazy? Jana Nagyová totiž neměla žádnou pravomoc úkolovat vojenskou rozvědku. Navíc tajné služby se řídí speciálními pravidly o nichž veřejnost nic neví. Určitě ale mohou odposlouchávat či sledovat lidi bez souhlasu a vědomí státních zástupců. Jinak by to nebyly ani tajné služby.

Mně připadá absurdní, že policie vtrhne do sídla tajné služby a pozatýká tam její vedení. Naše vojenská rozvědka je tímto před svými spojenci v NATO absolutně zdiskreditována. Před několika dny zas policie vtrhla do sídla ERÚ (Energetický regulační úřad) a zabavila tam šanony s dokumenty a počítače. Jenom proto, že prý hledají jmenovací dekret paní Vesecké. Tímto policie vlastně vyřadila ERÚ s činnosti. Brzo se můžeme dočkat i toho, že policie vtrhne přímo na zasedání vlády, zabaví tam všechny dokumenty a zatkne i několik ministrů.

2 0
možnosti
Foto

B40l67a59n42k61a 87F83a61y

1. 6. 2015 8:30

Mám vl. názor na základě informací v médiích, do spisu přístup samozřejmě nemám..

0 1
možnosti
Foto

Paní Blanko mediím se nedá moc věřit. protože heslo medií je : " Dobrá zpráva žádná zpráva" Media potřebují senzace, protože jinak budou neprodejné.

0 0
možnosti
Foto

Kdo  zneužil  rozvědku? Vy znáte trestní spis, že s jistotou tvrdíte, že rozvědku opravdu někdo zneužil, že ve spise byly důkazy, které svědčily pro zneužití rozvědky ?

0 0
možnosti
JC

Sleduje-li rozvědka manželku předsedy vlády na zadání milenky předsedy vlády, je to jasné zneužití. K tomuto závěru nikdo nemusí podrobně znát celý trestní spis. To je jasné i studentu střední školy.

2 2
možnosti
Foto

Jak víte, že sledování Radky Nečasové zadala rozvědce Jana Nagyová? V těch zveřejněných odposleších byl nějaký telefonát, ve kterém Nagyová ukládá důstojníkům rozvědky, aby sledovali Radku Nečasovou?

1 0
možnosti
Foto

Pane Chrástku, ještě jednou paní Nagyová neměla pravomoc úkolovat rozvědku. Pokud něco nemám nemohu za to být trestán. Trestaný v tom případě může být jenom rozvědka, že poslechla někoho, kdo tomu nemá pravomoc. Rozvědka, vojáci policisté mají jasně dané, koho a čí příkazy mohou poslechout a které ne. Podle všeho soud neměl v ruce tolik důkazů, aby mohl rozhodnout, zda rozvědka jednala z příkazu paní Nagyové anebo zde byl jiný důvod ke sledování paní Nečasové, které se opírá o jiné zakonné ustanovení. To já nevím, neznám tak jak nikdo trestní spis.

4 0
možnosti
JC

Takže Vy víte víc, než bylo zveřejněno? Zajímavé ...

A velmi, velmi zajímavé je i to, že soudkyně odmítla zveřejnit zdůvodnění rozsudku ...

1 1
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 30,19
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..