Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzpomeňte na úvahu doktora Vlacha (v Saturninovi). Při pohledu na mísu KOBLIH se někdo zamyslí, že by je snědl, druhý, že by bylo legrační nějakou po někom hodit, a ten třetí ji hodí.

A ti třetí jsou hýbatelé dějin! Protože ne slov, ale činům nám je třeba.

Námitka, že věci se mají řešit u voleb, je tu nemístná. Protože nešlo o volební lístek, ale o koláč. A nebyl hozen do urny, ale páně politikovy pusinky.

Doktor Vlach by to pochválil.

Paní autorka, plná lásky, by naopak přiskočila a Tomíkovi hezky utřela pusinku vlastním krajkovým kapesníčkem.

To by byla ta správná hodnota! ;-D

1 0
možnosti

Ovšem Saturnin by ty koblihy házel z poněkud jiného důvodu. Což jste trochu pozapomněl zmínit.

0 0
možnosti

J74a26n 41K47a72r11a70s22e33k

23. 9. 2022 23:29

Okamura není jediným významným člověkem, který se stal terčem útoku pečivem - mezi další známé osobnosti patří například publicistka Ann Coulterová a sloupkař New York Times Tom Friedman -, napadení tehdejšího předsedy představenstva Microsoftu Billa Gatese koláčem bylo obzvlášť ohromující, už jen proto, že útočník se trefil. Když se Gates v únoru 1998 v Bruselu setkal s vedoucími představiteli podnikatelské sféry, byl zasažen koláčem do obličeje, když se chystal vstoupit do budovy. Ohromený, ale nezraněný Gates odmítl vznést obvinění proti vtipálkům, kteří později prohlásili, že je motivovala pouhá zlomyslnost, a ne nějaká konkrétní zášť vůči Gatesovi.

Okamura je v dobre spolecnosti.

3 0
možnosti

Samozřejmě, že je to špatně,rozhoduje se u voleb. U jaké urny zase, když tam Tomio veřejně dehonestuje jiného kandidáta? Veřejně se do kamer ukáže- Přeškrtne natrhne a teatrálně vloží. TOP 09 mu následně poděkuje, lístek je platný, (může být i poškozen). Další zase u obytňáku nazve jiné placenými fašisty. Vážně, co je horší? Toho koláče mi přijde i docela škoda. Měla přidat ještě borš na hlavu ... :-)

10 1
možnosti

Samozřejmě, že je to špatně, rozhoduje se u voleb.......................................... Měla přidat ještě boršč na hlavu ......:-(

1 1
možnosti

"Aktivistka hodila Okamurovi do obličeje štrúdl."

No je vidět, že T. Okamura dovede vyprovokovat labilní jedince.

Jinak já to beru jako primitivismus - házení čehokoli na kohokoli.

4 0
možnosti
Foto

Štrůdl? Vy jste někdy viděl kulatý štrůdl? Tady na iDNES bylo komplet video včetně snímků nazdobeného koláče.

Nějaký novinář v tom mohl vidět i rohlík. Pak věřte médiím. ;-D

0 0
možnosti

Hlavně se ukazuje úroveň voličů 5kloaky.

3 10
možnosti
Foto

A jak víte, že šlo o voličku koalice? Zatím bylo uvedeno, že šlo o aktivistku. Ale chápu, že vy jste zvyklý na jiný způsob slušného chování. Takový, jaký předvedl Babiš s Okamurou v tv diskusi.:-/;-D

13 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 25,41
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..