Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

milimetrova

7. 7. 2010 15:28
Gratuluji!

Blanka Fay opět dokázala říct úplné nic! ;-D

0 0
možnosti
BF

blanka fay

8. 7. 2010 0:11
Re: Gratuluji!

díky:-)taky bych vám pogratulovala, ale nevím k čemu..:-)

0 0
možnosti
KH

klarisah

7. 7. 2010 12:51
Náhodou,

já tam přesně kvůli takovejmhle věcem jezdim děsně ráda a koupací aférka mě fakt dost pobavila ;-). Myslim, že na Varech je supr právě ta uvolněnost, která není určitě pro každého.... Stejně jako pro každého nejsou oplocené snobské akce ve smokingu....

0 0
možnosti
JM

Josef Marchek

7. 7. 2010 10:36
Priority

Takže diplomku už máte hotovou, když řešíte takové blbosti? Gratuluji!

0 0
možnosti
AL

Jack__

6. 7. 2010 23:49
haha

KVIFF bez chlastu a prichodu na pokoj kolem sete ranni, to neni ono. Radeji kalit do rana, nez jit spat v 10 vecer, jako autorka :-)

0 0
možnosti
BF

blanka fay

7. 7. 2010 0:02
Re: haha

já už chodím v osm:-)hlavně na festivalu..;-D

0 0
možnosti
DM

Der Maschinist

6. 7. 2010 9:54
OMG

Vam muselo byt nejmene 65 let uz pri narozeni. Uspesni lide se bavi na festivalu a Vam do toho, slecno neuspesna, vubec nic neni. Radeji uvidim opile herce a prezidenta festivalu obtezujiciho mladou slecnu nez Vas.

Btw http://info.blog.idnes.cz/ postava poblize stredu s lendlovskymi fialovymi kosoctverci na sedive mikine prepasane uchem od tasky, vse podtrzeno krasnym zelenym limcem, jste to Vy, ze? Bartoskovi se nedivim.

0 0
možnosti
BF

blanka fay

6. 7. 2010 15:43
Re: OMG

to jste mi to pěkně zhodnotil, že jsem podle vás neúspěšná..:-)vy musíte být hodně v pohodě, když vás vytočí normální článek s nějakým názorem..:-) svůj život a jeho úspěchy či neúspěchy si zhodnotím případně sama.. díky..:-)

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

6. 7. 2010 8:07
Na kazdem festivalu se musi predevsim parit...

Vary a takzvane ceske celebrity me tedy moc neberou a je mi zcela jedno jak o nem media informuji... mozna neni o cem jinem psat, nez ze Geislerova a spol proparila noc.. Na festivale by se lide meli predevsim bavit.

Ano, vetsina ceskych hercu zadne svetove slavy nedosahlo. Pokud se nekomu zadari i mensi role v hollywoodskem filmu, hodne se o tom pise. A presto existuje jeden Cech, ktery si Hollywood opravdu podmanil. Ma i svou hvezdu na hollywoodskem chodniku slavy. Jestlipak to nekdo vi ? Napovim,  ze odesel do Hollywoodu v roce 1932.

0 0
možnosti
W

Wendolene+

5. 7. 2010 23:57
Ja nevim, co slecna cekala....

Uroven ceskych celeblit je snad znama dost, staci si precist par clanku umele propagovanych lidi na Revue Idnes. Festival v KV proste uz neni tak svetovy, jako za dob jinych. V celku jde uroven ceske kinematografie kamsi dolu, neverila jsem, ze to nekdy prohlasim, ale ano, zlaty komunismus a jejich filmy;-)

0 0
možnosti
V

Vikina

6. 7. 2010 3:31
Re: Ja nevim, co slecna cekala....

ježíš, Wendy, a který 8-o? Tak možná ti staří herci byli dobří (a herečky aspoň vypadaly jako dámy)

0 0
možnosti
C

certik_bertik

5. 7. 2010 23:46
no

popravdě nechápu že si někdo honí triko aby mohl vidět filmy, na které by se nedíval ani kdyby mu to přinesla televize pod nos

0 0
možnosti
THG

tarantinův hospodský gábl

6. 7. 2010 3:48
Re: no

já zas nechápu, proč si někdo honí triko aby mohl něco vykládat o lidech, o jejichž motivacích ví kulový.

0 0
možnosti
JL

jyr

5. 7. 2010 23:34
Závist

Co dělala na veřejnosti Madona, Britney, Paris, Lindsay,.. Mell, Hajzhóf, Mick, John, Ozzy, Sid,.... & ......  &.......

Některé z nich přijímala královna, prezidenti; poctili svou návštěvou spoustu festivalů a ne jen proto, jak umějí kalit, ale co umějí, ať už si o tom myslí a píše kdokoliv cokoliv.

Každé veřejné vystoupení Áňi a Táni mě potěší, pohladí a dává mi naději, že všichni nemusejí nutně dospět věkem, manželstvím a dětmi do stádia předposcenzovanosti. 

 

0 0
možnosti
BF

blanka fay

5. 7. 2010 23:53
Re: Závist

ano, máte pravdu,:-) závidím, že mě Blesk nevyfotil ráno pod parou..:-)

ono, když už jste u těch zahraničních celebrit, tak vždy záleží, kde a jak je kdo vyfotil a Britney Spears je doopravdy špatný příklad.. do médií se toho bohužel dostalo o ní už tolik, že jí to zničilo kariéru, ale naštěstí to nějak zvládla..:-) držela jsem jí palce, protože, co jsou schopná dělat zahraniční média při honu za senzací je bohužel něco neskutečného..

0 0
možnosti
HD

Husákovo dítě

5. 7. 2010 22:34
Podivný pohled

Světoví herci neodmítají do KV z toho důvodu, že se tam Macháček, Bartoška nebo Geislerová opije. Prostě jsou to Čechy, pro ně nezajímavá země, nikde se o KV nepíše. Navíc za to nedostanou zaplaceno tolik jako jinde.

Pár let to fungovalo, když sem jezdili kamarádi Miloše Formana. Jejich počet je ovšem omezený, tak lesk v posledních letech trochu povadl. A jsme rádi za Michalkova a Lawa.

Ale s popíjením českých herců to nemá nic společného.

0 0
možnosti
N

norayellow

6. 7. 2010 4:25
Re: Podivný pohled

S tim bych souhlasila, v porovnani s jinymi festivaly to v podstate nikdy "svetovy festival" nebyl. Casto se pojem Evropa zamenuje se Svetem, napr. prenosy z festivulu v Cannes muzete v podstate sledovat kdekoliv na svete, FF v KV znamy neni a nebude . Cesti herci nejsou herci svetovymi, takze je skutecne nepodstatne nakolik slavi az do rana. Senzace je to provincni pro mistni Bulvar.

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 30,19
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..