Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jen si pozvala k umírajícímu člověku fotografa....bože muj...LB i ten váš fňuk článek na její podporu natolik odhaluje prostou mysl vás obou, že vám i člověk skoro i věří, že to myslíte dobře;-D;-D;-D...Hlavinka slečny Bílé by měla sloužit pouze jako důstojný podklad módním vlasovým kreacím....u té vaší to nechám na vás.;-)

18 3
možnosti
Foto

paní Bílé...nebo ne? Nemám přes ty vip svatby přehled.;-)

8 0
možnosti
SW

ad nazev, neni to nahodou litá saň? nebo se vazne rika lítá?

1 2
možnosti
JS

Lítá, fakt lítá. :-)

2 0
možnosti
JS

Blanko - ještě jedna faktická věc: pan režisér Strach na svém FB profilu zveřejnil svojí poslední fotku s paní JJ - otřesnou, šokující a nestoudnou (v pondělí zemřela). Proč se nezvedla tak silná vlna odporu proti němu? Hádejte?

4 0
možnosti
JS

(doplňuji - v pátek 4.1.)

1 0
možnosti

Nečtu bulvár, ale co tak vím, Lucie Bílá s bulvárem spolupracuje. Kdo podepsal smlouvu s ďáblem, nemůže očekávat že ujde kotlům ;-) . Bulvár dokáže obrovsky zvýšit popularitu. Proto s ním někteří umělci spolupracují. Ale zároveň dokáže člověka perfektně zkopnout. Lucka si s nimi užívala to dobré. Teď si vyžere to zlé.

Bulvár nemá o čem psát. Když už konečně někdo slavný umře, musí z toho vytřískat maximum. Zaplnit maximum místa. Bylo by hloupé se tomu divit. Bulvár podniká za účelem zisku a cokoliv zvýší náklad, zvýší zisk. Nejde o to co Lucka udělala. To nikoho moc nezajímá. Jde jen o zvýšení zisku.

Co se Lucky týče, jak jsem už napsal, naběhla si sama. Je emotivní a ne moc chytrá (co mohu soudit z mediálního obrazu), takže tohle si navařila více méně sama.

5 0
možnosti
JS

R^ (pracovala jsem v jistém vydavatelství a paní Zaňáková nám dost často volala, že je nemocná, že jede tam a tam, že Filípek nastoupil do té a té školy - pletla si koncové číslo na šéfredaktora a technickou výrobu)

4 0
možnosti
MK

Blanko, už jsem to pochopil. Vy chcete uznání lidí a proč? Jste hezká a sympatická žena. Pořád se snažíte okolí něco dokázat , viz Vaše blogy a Vaše stránky. Proč? Buďte sebou a ne takovou jakou si myslíte, že se od Vás očekává

4 0
možnosti
SW

Ehm, ehm...to soudite dle fotky u blogu? Martine, Martine....

2 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

B58l47a69n74k41a 23F47a52y

17. 1. 2013 20:02

pane Kavka, začínáte být dost nefér,!! zarecitoval jste si, sám píšete také na blogu, ale budete mě pořád analyzovat? začínám litovat toho času co jsem s vámi upřímnou diskusí ztratila!

0 2
možnosti
ZK

Z24d71e36n52a 41K84o67č10í

17. 1. 2013 18:23

Blaničko, vykašlete se na ten bulvár. Oni nám ti V.I.P. ani nestojí za to, abychom to sledovali. Nechejte ty uměle vytvořené, či naopak přestárlé rádoby hvězdy té  největší žumpě - novinářům a věnujte se raději něčemu zajímavějšímu. ;-)

4 0
možnosti
Foto

B37l81a52n27k13a 87F19a87y

17. 1. 2013 18:31

já se věnuji, píšu román, budu mít konečně doufám desku a tohle je koníček, když jsem marod:-) ale strašně mi vadí, když se do někoho kope!! a taky ta naivita lidí jak tomu bulváru i jinému tisku všechno baští!!vždyť i moje diplomka byla o manipulaci médií, i :-)když těch amerických

0 0
možnosti
RK

Lucie Bílá určitě není zlý člověk. Je spíš tak trochu naivní, lépe řečeno hloupoučká. Rozhodně bych jí nepodezíral z toho, že se chce zviditelňovat u Jiráskové. Ta to doopravdy nemá zapotřebí. Prostě jí měla ráda a chtěla se o přátelský vztah s daleko starším člověkem podělit se svými fanoušky.

1 0
možnosti
Foto

Já si nejsem jista, jestli je to tolik důležité, ale pokud Vás zajímá názor člověka, který měl k Jiřině Jiráskové opravdu blízko, je zde: http://www.odivadle.cz/jeviste/tema/jirina-jiraskova-17-2-1931-7-1-2013/

Renata Novotná byla nejdříve (před skoro dvaceti lety) tajemnicí JJ v Divadle na Vinohradech, postupně její kamarádkou a ještě dále její kamarádkou z nejbližších - milující a milovanou. Napsala o Jiřině Jiráskové diplomku, udělala jí webové stránky, ale především jí nejdříve byla přítelkyní a posléze pečovatelkou, která pomáhala Jiřině Jiráskové ze všech sil. Znala ji jako málokdo... JK

3 0
možnosti
Foto

B97l51a59n35k50a 35F35a67y

17. 1. 2013 18:23

už jsem si článku všimla .:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 30,19
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..