Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J52a12n 52F57r78o30l98í62k

9. 10. 2014 16:23

Záleží na tématu. Zatím co blogerky mají často zajímavá témata a diskuse se omezuje na pochvalné projevy jsou tady i spasitelé světa nebo odborníci na Ukrajinu, kteří většinou nevytáhli paty z Dolní Horní a pak se diskuse přiostřuje. Já některé blogery ani nečtu v zájmu zachování duševní rovnováhy. A musím říct, že zde publikuje několik velmi zajímavých blogerů, převážně bohužel žen. Bohužel říkám proto, že jsem muž.

1 0
možnosti
Foto

B80l52a18n48k25a 73F29a29y

9. 10. 2014 16:27

:-) Když už jste načal tu Ukrajinu, já už po těch všech blozích, článcích v médiích a protichůdných tvrzení politiků už ani nevím, co si o tom mám myslet..

1 0
možnosti
Foto

Co to aspoň naředit čistou vodou? To by měl zvládnout každý sám. Stížnosti, že si do žumpy všichni ulevují na ten smrad nemají žádnej vliv.

2 0
možnosti
Foto

B34l76a18n30k39a 53F64a46y

9. 10. 2014 16:20

Stížnost a názor jsou dvě různé věci..řekla bych i konkrétnější než vaše ředění vodou..

0 0
možnosti
JB

J10a64n 38B88a90r69t27o94ň

9. 10. 2014 16:08

Nevidím to na žumpu, možná na kanál, co mají někteří místo hromosvodu když si chtějí "ulevit". Sprosté výstřelky by měly být bez milosti mazány. Nenechte se tím otrávit.

0 0
možnosti
JS

Pane Bartoni,hlavně by jste neměl napadat své oponenty.

1 0
možnosti
MM

Inu, některé blogerky si k blogu dávají fotky, na kterých jsou o deset let mladší, či dvacet kilo lehčí. Vcelku to nechápu, když je pak navíc člověk vidí na setkání, či při rozhovoru v televizi a přitom každý blog provází deset let stará rozesmátá fotka, nejlépe u každého jiná. Ale budiž, nevím jak na koho, na mne to působí negativně.

To, že se z blogu stává žumpa, především v diskusích, kde se nediskutuje k tematu, ale je osobně napadán autor, je fakt. To, že někteří blogeři odešli je jejich boj, to že jiní byli odejiti je právem soukromého provozovatele, i když si nemyslím, že toto je cesta. Pokud by bloger porušoval obsahem blogu zákony, zrušení blogu je bez diskuse, ale jinak? Fak ale je, že určená pravidla se mají dodržovat.

Také jsem měl období, kdy se mi chtělo odtud odejít, ale přešlo mne to. Utíkat je srabáctví, lepší je umět vyargumentovat tu "svou" pravdu, i když ji stoprocentně člověk nikdy nemá.

No a závěrem? Blanko neodcházejte :-)

4 0
možnosti
BM

Je to zde jako v životě. Jsou zde dobří a výborní blogeři ale také ti, kteří  tou žumpou páchnou. Avšak já jsem optimista a myslím si, že těch dobrých je více i přesto, že mají odlišné postoje a názory od těch mých. Avšak, když to prezentují slušně, tak to beru...

1 0
možnosti

víte, kdyby šlo jen o to, jakou barvu máte radši - jsou opravdu nějaké emoce hloupost. Jenže když jde třeba o to, jestli v téhle zemi bude demokracie - nebo zvítězí totalita. A tady už mohou emoci roli hrát. A zvlášť u lidí, kterým podobná totalita zničila život - takže prosím neodsuzujte šmahem...

0 0
možnosti
Foto

B41l45a87n45k64a 48F22a82y

9. 10. 2014 15:44

Doufám, že neodsuzuji, ty barvy nebyly příměr na politiku, ale na blogy všeobecně..ano v totalitě bych nikdy už žít nechtěla..

1 0
možnosti
MP

Ále, společnost se bude dělit vždycky, pokud k tomu bude mít příležitost. Každé období mělo svoje nesmiřitelné tábory, od středověku přes obrození po první republiku. Ta zdánlivá žumpa tady je někdy zapříčiněna jistou anonymitou. Vsadím se, že při diskuzi třeba ve vlaku, z očí do očí, by ledaskdo tak hulvátský a sprostý nebyl. Berte to s nadhledem:-)

0 0
možnosti
MN

spolecnost se zacala delit v dobe sefovani ODS a predkladani udajnych pruzkumu, ze tuto stranu voli ti inteligentnejsi. Ostatne neni neznamy onen vyrok pana poslance Kroupy, o lúze - tedy beznych obcanech teto zeme. Dalsi radikalizace nastala pri volbe prezidenta - souboj Schwarzenberg vs Zeman rozdelil spolecnost jeste vic a tak jak sleduji jak blogy tak i diskuse pod nimi, vidim ze prave volici pana Schwarzenberga jsou radikalnejsi a daleko casteji se uchyluji k urazkam a vulgarismum, zesmesnovani.  Misto aby pouzili protiargumenty tak urazi nebo zesmesni. Pokud ma clovek jiny nazor, je nalepkovan a nedej Buh aby se ocital na vrcholu sloupku Zaujalo ... to uz je uplne spatne - okamzite se stava nepritelem a pomalu vlastizradcem. Nejenou jsem zadal o slusnou diskusi, nic se nezmenilo. Kdyz jsem ji tedy zastavil objevil se blog, ze nepripoustim diskuse. Nac pripoustet diskusi, ve ktere se nekteri nejmenovani diskuteri predhaneji v tom jaci jsou vtipni ci jak pekne umi zesmesnit autory clanku, ktere nejsou pode jejich gusta. Jen malo je tech, kteri se snazili skutecne pouzivat argumenty.  Pro nasi spolecnost jako celek je to opravdu spatna vizitka. Ono staci se podivat kam se ubira nase kultura a dela se mi z toho mnohdy zle. Misto pochopeni, slusnosti, inteligence rozdavame kolem sebe averzi, nenavist, vulgarnost a hloupost!

7 3
možnosti
PK

P37a34v29e50l 97K94u44l90a

9. 10. 2014 15:54

A proč chodíte do jiných diskusí? Tam vás nikdo nezesměšňuje? Brepto :-D

4 5
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 30,19
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..