Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I37v72a46n88a 36L67a67n70c10e

28. 12. 2021 15:09

Pokud má někdo pocit: nevím, co jsem,? tak je případ pro psychiatra,! protože je to duševní nemoc. I pokud je člověk opačného pohlaví, tak přece ví, že je opačné pohlaví. !A pokud se jeden den cítí tak a druhý den jinak a třetí den je obláček na obloze, tak by s tím opravdu měl někam jít, nejlépe k psychiatrovi. Každá duševní nemoc by se měla léčit, než bude nebezpečná nejenom pro nemocného, ale i pro jeho okolí.!

6 0
možnosti

Doktor Cimický s vámi jednoznačně souhlasí.

0 0
možnosti

Odjakživa byli lidé s problémem zapadnout do škatulky. Akorát teď se jím dostává stejné mediální pozornosti jako celebritám.

Je to stejné jakoby člověk, který přišel o nohy, vyžadoval extra respekt, novou mluvnickou kategorii a oslovování "Vaše beznožnosti". Transgender atd. se umí postarat o své potřeby, nikdo po nich nehází kamení, tak co ještě od společnosti chtějí?

0 0
možnosti

Když někdo opravdu chce, abych mu nějak říkal, tak mu tak prostě říkám i kdyby měl v občance Karel a chtěl by, abych mu říkal transnacionální Verunka. Nechápu, jak moc musí mít člověk nas–áno v hlavě, aby mu tohle dělalo problém.

0 3
možnosti

J87i14r17i 92T42i30c70h56y

28. 12. 2021 14:20

S takovymi a jinymi zhovadinami jsou uz oblbnuti mnozi na zapade. Neni to tak divne, lidstvo je nachylne podlehnout nejruznejsim propagandam, jakkoli nesmyslnym, i zlotrilim, od nabozenstvi pres nacismus a komunismus.

3 0
možnosti

Právě jste napsal ženě, která se v medailonku označuje za věřící, že náboženství je nesmyslná zlotřilá propaganda. Gratuluji. Jste asi velmi empatický člověk, škoda, že takových diskutérů není víc ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 25,40
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..