Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím si, že Ukrajina se už obětovala, všichni "vládci" se lekli, protože nepočítali, že by někdo opravdu svoje slova naplnil. Poslouchám na Foxu, kde se vysílá celé dny o Ukrajině, vidím, jak ženy a děti opouští domovy, v náručí si drží svoje mazlíčky, pejsky, kocourky, mužští zůstávají...a nikdo nehysterčí, nebrečí, ti lidé se tiše objímají, loučí a jenom tajně stírají slzy.

Na stanici Fox jsem slyšela několik rozhovorů z Ukrajiny, jsou to mladé dívky, které prosí západ o pomoc...

;-(;-(;-(. Může to být past a třetí světová???

Snažím se najít pravdu, ale nikdo vlastně neví, co se stalo, ani jak se zachovat...

1 0
možnosti
Foto

Sdilim vase znepokojeni a souhlasim s vami. Myslim,ze ti,co se zde hadaji, se vubec zatim nezamysleli nad vsemi riziky. Diskuze nejsou dulezite, drzme si palce. Ja se modlim,at se mocnosti nejak dohodnou. Faktem v historii je,ze konflikty nejsou haseny v zarodku a pak vznikaji rozsahle valky. I ted doslo k zanedbani jednani vcas. Reseni vstupu do EU je ted nesmysl,ani do ted k tomu z pochopitelnych duvodu nedoslo,tak neni rozumne to vytahnout v dobe hroceni konfliktu.

2 0
možnosti
Foto

Tak tak, jak říkával náš pan šéf: Opatrně, aby náhodou někde někdo něco neřekl.

Ono je hezké přát si, aby se mocnosti dohodly, když jedna se dohodnout nechce. A místo toho se chystá schlamstnout půl Evropy.

1 0
možnosti

J39a28k80u84b 62Š79o23l31c

2. 3. 2022 9:41

Může být, že sankce Putina položí. Mezitím ale už může být Kyjev srovnaný se zemí. Já bych byl pro plnou vojenskou podporu Ukrajiny. Budu tu ale v menšině.

0 0
možnosti
Foto

Přijmout Ukrajinu do EU by byla sebevražda? A proč? Že se Putin ještě víc naštve? Ono nestačí, jak řádí už teď? Víc už to přeci nejde.

Já v tom vidí především zjednodušený dovoz potřebného materiálu všeho druhu. Vedle politického aspektu.

Nějak jsem z článku nezjistil, co bychom tedy měli dělat, aby to opravdu pomohlo. A nebylo to zbabělé. ;-(

5 0
možnosti
Foto

J59a98n 32Š90i59k

1. 3. 2022 17:45

Nemyslím si, že neděláme nic. Za několik dní bude fakticky rozvrácena ruská ekonomika, nevěřím tomu, že mají takové zásoby zlata, které jim budou stačit. Navíc jej za devizy stejně nevymění, nebudou mít kde a s kým. Už se dokonce hovoří o tom, že EU nebude čekat na Rusko a sama zavře kohoutky s plynem a ropu. Tohle by připravilo ruský stát o desítky miliard dolarů, které mu z EU plynou a které má na financování války. Bohužel na to doplatí obyčejní Rusové a my se budeme muset razantně omezit také. Totální izolace a vyloučení Ruska ze všeho je však nejlepší cesta. Putina by měli za uši vytáhnout z bunkru sami Rusové. Hezký den

9 0
možnosti
Foto

Je to na Rusech. Jak řekl kozácký ataman Alexej Kelin.

Putin je psychopat v bunkru, odstranit ho mohou lidé z KGB.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/kozacky-ataman-alexej-kelin-rusko-ukrajina-putin-psychopat-kgb.A220301_152835_zahranicni_vov

Pokud to neudělají, bude to s nimi, ale i s námi, hodně špatné.

5 0
možnosti

Odhaduju, že Ukrajina padne. Západ ji už odepsal. Ale co bude potom?

3 0
možnosti
Foto

Evropa koketovala s Ukrajinou jako rozmarná dívka, která chce prostřednictvím žádostivce dostat do úzkých nápadníka, na kterém ji záleží a nedomyslela následky.

1 4
možnosti
Foto

Ještě je naděje, že se nějak domluví a Putin nenasadí ničivější zbraně. Ukrajina neutrální, sankce Rusku a nabourávání zevnitř. Nezapomínejte, že Putin se bojí i vlastních lidí..

3 3
možnosti
Foto

Co potom ? No potom vznese další požadavek... pak mu zase ustoupíme ? A potom ? a potom ? Byl jeden pán, měl poněkud větší dosah než Vy, mával papírkem a prohlašoval...přinesl jsem Vám mír... J,menoval se Chamberlain. Jak to dopadlo si najdete snadno... Mimochodem pokud jste občankou ČR jste pro RF nepřítel, nejste li jejich agent.

11 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 25,45
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..