Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete v diskusi (mně): "No myslím, že se pletete. Ona hloupá vůbec není. Moc dobře ví, co dělá. " Asi ano, pletu se, jsem v oboru pseudocelebrit absolutní laik. Ale máte pravdu, ženy tohoto druhu vždy dobře vědí, co dělají. Resp. vždy vědí, komu vlézt do postele. Kdyby byl p. Soukup řidičem pražské tramvaje a měl jednoduchou chatku v zahradní osadě nad Radotínem, sotva bychom o nich slyšeli. Ostatně o prudké inteligenci Hanychové svědčí kérka, kterou se kdysi pochlubila, s brutální pravopisnou chybou. Vzpomínáte? "In God i Trust". Něco tak originálního se jen tak nevidí. Asi proto je VIP. My ostatní, co píšeme "In God I Trust", jsme jen prostý plebs.-- U těchto lidí oznámení, že začali s někým chodit není obvykle ničím jiným než startem odečtu času k okamžiku, kdy bude bulvár krmit své čtenáře super důležitými informacemi o jejich rozchodu. Velmi často k tomu dojde dřív, než se nadějeme.

4 0
možnosti

J32a12n 15R46á60ž

26. 11. 2022 12:13

A H. je prototypem bulvárem pěstovaných nymfomanek , jakých jsou na lovu finančně zajištěných mužů plné pražské bary a to skutečné celebrity rozhodně nejsou.

A.H. ví že stárne, že za chvíli nebude zajímavá ani pro nejpokleslejší bulvár, a se třemi dětmi ani pro bohaté muže, protože Soukupa si dlouho neudrží a tak se snaží udržet v prostředí bez jakéhokoliv studu a morálky za každou cenu.

Ovšem nechápu, proč A.H. popularizovat i zde!

3 0
možnosti
Foto

J.S. a A.H.? "Jaký šel, takovou potkal" se u nás říká. A. Hanychová a její popularita - hlavně v bulváru? Ta je se již dávno ocitla mimo zájem slušných lidí. Slovo celebrita již u nás ztratila svůj původní význam (a smysl). A takových "celbrit" jako je ona je u nás bohužel víc.

3 0
možnosti
Foto

Podstatou je fakt, že se o ní mluví. Představa, že podobný typ "celebrity" (už samotný termín mne přivádí do rozpaků, neboť cekebrovat znamená slavit), by byl vystaven samotě na více jak týden, musí být pro ni truchlivý. Paní Hanychová našla svůj cíl v podobě vystupování s dalším magorem veřejné sféry v samostatném programu a dokonce - jak jsem někde zaslechl - s ním povije dítě. Je otázkou času, kdy zjistí, že otec dítěte je neschopný a že se v jejím životě konečně objevila ta pravá (cca 254.) opravdová láska.

12 0
možnosti
Foto

Vaše starosti na mou hlavu.

1 1
možnosti
Foto

B85l56a77n55k46a 44F11a14y

26. 11. 2022 0:22

jasně, proto pořád čtete mé blogy a píšete mi to do diskusí..

5 0
možnosti
Foto

O Hanychové vím pouze tolik, že je nechutnou karikaturou osobností, které považujeme za skutečné celebrity. Shledávám, že i s tímto vědomostním handicapem se dá docela dobře a spokojeně žít.

11 0
možnosti
Foto

B59l88a26n74k33a 53F84a53y

25. 11. 2022 23:09

No myslím, že se pletete. Ona hloupá vůbec není. Moc dobře ví, co dělá..

2 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 25,45
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..