Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

J41o58s92e92f 62U14l97m59a43n

31. 1. 2023 11:24

Bohužel už teď je jisté, že ta holka nikdy k ničemu nebude. Je to stejný případ jako Nikolas Bady (viz případ zmláceného Patrika), kdy soudkyně říkala, že je přesvědčena, že ho "před soudem ještě uvidíme" a samozřejmě, že měla pravdu. Tahle je na tom úplně stejně. Společnosti nikdy k ničemu nebude, celý život na dávkách a jako bonus trestná činnost. Středověká společnost by si s ní uměla poradit lépe a spravedlivěji.

20 0
možnosti
Foto

B25l83a91n85k91a 43F23a45y

31. 1. 2023 11:31

chápu váš hněv, ale ta holka se někomu narodila a vyrůstala v nějakém prostředí, středověk bych sem vážně netahala..

1 2
možnosti
JV

J82a33n 90V51ě41r40n66ý

31. 1. 2023 11:21

Nechápu význam blogu. Opravdu si někdo myslí že násilí vzniklo včera někde v Ústí nad Labem?

2 0
možnosti
IH

To je obraz doby. Možná by se to hodilo jako upoutávka na velkoplošné TV, v muzeu romské kultury...

11 0
možnosti

myslim, ze ty divozenky si do vlasu vjizdeli davno pred touto dobou

0 0
možnosti

to je jen o kulture, za 3 tydny budou zas nejlepsi kamaradky

1 0
možnosti
RK

Jistě, jak jsem psal níže, strach dokáže hodně.

0 0
možnosti
ZB

Rozárka Kočková je zjevně miláček. Na titulce říká, že si to holka zasloužila. Takže lítost a svědomí naprosto žádné. Tohle si zaslouží mnohaleté odnětí svobody. Kvůli podobným případům je nutné snížit hranici trestní odpovědnosti.

Odporné jsou i ty ostatní dětska co si to točí a dobře se u toho baví. Je šílený co sociálníma dávkama podporujeme. Jako společnost si podporou tohoto zpusobu života strašně ubližujeme.

18 0
možnosti
RK

Nic neumím, tak aspoň někoho zmlátím. Těžko říci zda pro pocit převahy, nebo jenom abych se blýskl v modré sféře. Ostatně, prohlédněte si někdy výplody některých, opakuji některých youtuberů a influencerů - smysluplného pomálu, ale skrytého i viditelného násilí stále víc. Znám případy, kdy silnější zmlátí slabšího za dohledu noshledů, když se to řeší na rodičovské úrovni, tak zástupce agresora prohodí: "Ale co, my se jako kluci taky prali" a ratolesti potom řekne: "Příště ho zmlať tak, aby ho přešla chuť žalovat." Že nějaký idealista huhlal něco o pravdě a lásce je dávná minulost. Dnes už neplatí ani ono nepsané, ale dlouho respektované, co napsal níže pan Rostislav. Přepracujme pravidla - nikoli s poctivostí, ale s arogancí a brutalitou nejdál dojdeš. Kdo má strach, je poddajnější. Ostatní se naučí dívat jinam... dokud se nedostanou do stejné situace. A pak už většinou bývá na nějaké řešení hodně pozdě.

3 0
možnosti
RJ

Máte pravdu, ve jménu "humanity" se vracíme někam kam většina opravdu nechce. Pak se ovšem právě nositelé "humanity" diví, že se nikomu nechce zabránit právě takovým případům, protože by ruka "humanitní spravedlnosti" dopadla na něj.

2 0
možnosti
Foto

A co ti okolní čumilové a hecíři nejsou stejní jako ona?

1 0
možnosti
ZB

Nejhorší je, že za tohle z velké části můžeme i my, když tenhle způsob života sociálními dávkami podporujeme. Co tihle vidí u rodičů, tak to provozují. Ne nadarmo Rozalie má problémy s docházkou do školy, když rodiče nejspíš do práce nechodí vubec.

O tom to totiže je.

11 0
možnosti
MK

U článku není diskuze. Hádejte proč.

26 0
možnosti
LH
PC

Ač rozostřená, pořád cikánka .... takže nic zvláštního, takto se toto v podstatě nepotrestatelné etnikum běžně chová ...:-P

25 0
možnosti
IH

Přesně tak. Ale zdaleka nejhorší na tom je, že za nějakých 10 let, tenhle omyl přírody bude "maminka" tak 5 dětí, volič a hrdý pobírač dávek...

6 0
možnosti
RJ

Paní Fay, tohle není chování "běžných" dětí. Tohle je běžné chování jedné "komunity", bez rozdílu věku. A není to nic nového, jen se to dříve řešilo způsobem kterému rozuměla i ta komunita. Což dnes bohužel nejde a tohle je jen výsledek.

37 0
možnosti
Foto

B15l64a55n70k66a 34F69a15y

30. 1. 2023 21:05

já bych to neházela na jednu komunitu..a nejsem si jistá, že to, co naznačujete, že se dělo, je nějaké řešení, násilí vždy plodí jen násilí..

0 4
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 30,19
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..