Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Snad ji to vyjde, přála bych ji to. I slepý musel vidět že se Soukupem to bylo poblouzneni, při kterém hned otěhotněla. Ale musíte uznat, zase byla dobrá že si děcko nechala. Soukup ve svém věku, pracovním vytížením neměl na to mít najednou velkou rodinu. To možná mladší Dopita má. Kdo žije s novým partnerem a má děti z předchozího vztahu tak ví, jak není dohromady soulad je to ztracene. Agata ať má své chyby, tak o děti se stará dobře.

1 0
možnosti
Foto

Vaše starosti na mou hlavu.

1 0
možnosti
Foto

Kdo to je, ta Hanychová?

4 0
možnosti
KT

Pro někoho je život marketingovým projektem a ten se zakládá na publicitě. Je potřeba překvapovat a zaujmout každou chvíli něčím jiným.

Počítám, že kdo se nechce zúčastnit nemusí a koho to nezajímá nemusí to sledovat.

6 0
možnosti
JK

Mohla by to zkusit v zemědělství.

2 0
možnosti
Foto

Vystihla jste to velmi dobře.

2 0
možnosti
Foto

Co je Agáta jste vyjádřila naprosto přesně. Co jsou ale ti, kteří se rozhodnou s ní žít?

9 0
možnosti
EH

Zachránci křehké dušičky? Z jejich pohledu.

0 0
možnosti
PK

Hezky jste to napsala. Zejména to, jak jste jí přála/přejete štěstí. Osobně bulvár nevyhledávám, ale je pravdou, že jejích aférek a včerejší svatby, si jaksi nešlo nevšimnout.

Víte. Asi jen jedna věc, která mě napadla v souvislosti s tím, co jste napsala je, že tahle žena si pod slovem štěstí, představuje úplně něco jiného než vy.

Je to modelka, influencerka a zlatokopka. Dovolím si tvrdit, že takhle přesně jak to dělá, je šťastná. Byť si o tom můžeme myslet co chceme.

6 1
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 32,35
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..