Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P21a25v39e59l 31P23e50c63h

6. 11. 2012 19:52

FAY... na vlastní oči

Chudák John to zase schytal.

0 2
možnosti

V článcích si pravidelně odporujete, ale to bude tím, že se pouštíte do témat, kterým ani za mák nerozumíte a opakujete "argumenty" vyděšených politiků, o kterých by mohl John napsat pravdu.  Někteří novináři z toho udělali úmyslně mediální bublinu, aby Johna od úmyslu popsat parlamentní špinavosti odradili, tady je vidět, jak píšou na zakázku. Vy pouze opakujete žvásty najatých novinářů. Je mi jedno, kdo o špíně politiků napíše, hlavně, že to bude pravda a dostane se to mezi lidi. Píšete, že Radek John by si měl uvědomit .... , ale to platí i pro vás. Váš článek má patu, ale hlavu ne. Ale tak už to u článků, které jsou hloupé, naivní a povrchní bývá. Snad se to časem zlepší. :-)

6 8
možnosti

Těžko může psát důvěryhodně o špinavosti politiky člověk, který je sám aktivním účastníkem velké politiky. Navíc je to opravdu neslučitelné. Je to jako kdyby byl chirurg majitelem pohřební služby nebo aktivní policista členem vedení firmy. Jestliže zákon o střetu zájmů nepamatuje na všechny možné kombinace ještě neznamená, že je Johnovo novinářské poslancování správné.

6 3
možnosti

John nikdy žádnou důvěru neměl, lidé jeho "kvalit" nemají v politice co hledat...je tam jen proto, že si spousta lidí spletlo volby s televizní anketou...

6 2
možnosti

Pan  John si  dobyl ostruhy na sklonku osmdesátých let, kdy jsme si u nás hráli na tzv.glasnost. Využil té příležitost a začal se zabývat "ožehavými" problémy-drogy,fotbalové chuligánství atd. Tehdy byl hvězda, ale záhy se vyčerpal. Stal se řadovým bulvárním pisálkem a nemůže to rozchodit. Avšak bohužel skutečnně kvallitních novinářů máme pomálu....

12 0
možnosti

Jako politik snad kredit nikdy neměl.

11 2
možnosti

V53á77c96l45a53v 53R19o22d

6. 11. 2012 10:07

John byl někdy seriozním novinářem8-o

9 1
možnosti

Byl, ale v té době ještě nepsal:-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 27,68
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..