Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hodně jednoduchý pohled. Jenže jsou lidi, kteří vědí, že budou mít hodně postižené dítě a přesto ho mají. Je to zájem o nejkvalitnější život? Jsou lidé, kteří nechtějí postižené dítě a nemají je. Lidé jsou různí, jejich motivy jsou různé a ne, všichni rodiče nejsou dobří, zodpovědní. Je lidštější jít na potrat, když čekám postižené dítě, než ho vědomě porodit a hodit do ústavu. Ač to nepochopíte.  Mimochodem, vaše krátké sdělení je plné chyb, máte tam nadbytečné čárky v souvětí, vaše čeština je dost otřesná. Nehledě na to, že hendikep se počeštil a když nechcete užívat anglicismus, můžete napsat postižené. Je to jednodušší psát česky, zkuste to.

3 1
možnosti

nikdo nechce postižené dítě !!jen zdravé ..ale jsou lidé ,kteří ví ,že se jim postižené ,nemocné dítě narodí a přesto ho mají !!je to správné ??

1 0
možnosti
Foto

B92l88a91n41k41a 14F47a31y

12. 11. 2014 14:34

Pochybuji, že žena, která se včas dozví, že by mohl být závažný problém nejde včas na potrat.. většina dětí s handicapem se ale nepozná včas..nebo se narodí zdravé dítě a pak se něco stane.. jinou kapitolou jsou předčasně narozené děti, které lékaři u nás umí vypiplat nejlépe na světě..jenže některé předčasné narozené děti se vyvinou po péči v inkubátoru úplně normálně a jiné bohužel ne a mají celoživotní postižení..

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 30,19
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..