Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zrovna koukám na seriál ČT Pět let, takové trochu k tématu... Stejně tak se na mé fakultě, kde jsem studovala aktuálně řeší údajné obtěžování studentek, oba obviněné pány znám a nevěřím, že je to pravda. Ano, pokud DF opravdu znásilnil, ať je odsouzen, ale díky Me too mám pochyby.

1 1
možnosti
Foto

No já vám tedy nevím. Nebyl jsem u toho, ale vím moc dobře, jaká špína, polopravdy a lži lezou na povrch, když dojde u manželů k rozvodu... Když posloucháte jednu stranu, tak ji chápete a dáte jí za pravdu. Pak si poslechnete druhou stranu a taky ji chápete. Jenže nevíte, jaká je ve skutečnosti pravda. Co se týče Feriho, nikdy mi sympatický nebyl a nikdy bych ho nevolil. Nicméně ctím presumci neviny a doufám, že soud rozhodne podle práva a nikoli podle tlaku veřejnosti, která má už předem jasno.

2 0
možnosti

I94v29a43n 68V75a88n56k96o

16. 2. 2023 8:45

Ja Feriho úprimne neznášam, nemôžem ho ani cítiť, ale nemyslím si, že je vinný. Som si istý, že husičky mu samé liezli do postele a teraz si niektorá zmyslela, že vytrieska z toho kapitál.

1 1
možnosti
Foto

Protože se nehodlám zabývat informacemi z druhé ruky, nebudu se zmiňovat o tom, jak D. F. charakterizoval jeden jeho bývalý soused v domě.

Nicméně chování D. F. je až důsledkem.

Aniž bych to obhajoval nebo se na to díval shovívavě.

A to je třeba si uvědomit.

Ostatně, sexisticky provokativní fotografie krasavice v profilu autorky taky muví sama za sebe. A jistě je to současná fotografie. Pak se nedivte, když takový... se urve ze řetězu. Ale to byste se musela napsat víc o samotných příčinách. Tolik na téma, že VÁM vadily arogantní úsměvy D. F.

0 0
možnosti

J40o63s98e30f 80P26o21t87r

15. 2. 2023 19:56

Myslím, že jste úplně vedle, mimo mísu. V jiném článku na toto téma stojí :"Děvám se zachtělo jeho exotického kopí, ochotně mu podržely, a když zjistily, že nejsou jediné či že je pustil k vodě, nakrkly se a oznámily to jako znásilnění. "

A to je prostě naprostá pravda. On přece nemusel čekat někde za křovím v parku, až nějaká půjde okolo. Choval se stejně tak, jak se chová nejméně desetina českých mužů - alfa samci- zbohatlíci, podnikatelé, šéfové, umělci, herci, úspěšní sporotovci... a nejhorší na tom je, že jim padá k nohám celý zástup žen, a že nedočkavě a dneska s genderovou zarputilostí čekají na to bohaté, úspěšné, mocné.....kopí.

Nic si nenalhávejte, to je lidská přírozenost, jiný názor je čisté pokrytectví včetně vašeho stanoviska.

Pokud Feriho odsoudí, bude to prohra české demokracie, českých soudů, které ustoupí tlaku póvlu z ulice.

0 5
možnosti
Foto

B33l73a31n33k16a 16F42a49y

15. 2. 2023 20:08

pokud váš příspěvěk myslíte vážně, tak je mi vás líto..

1 0
možnosti

J37a82n 82H17u23r56k32a

15. 2. 2023 19:07

obávám se že jako mnozí spolubojovníci Modrých Strak a Bratrstva Kočičí Pracky kteří v těchto povolebních dnech zázračně odchází od soudů a vězení zcela společensky...rehabi...dosáhne téhož i s patřičným odškodněním za újmy...a Trafičkou...

0 0
možnosti

Feri se u soudu choval jako vítěz.

Ještě nedávno si řezal žíly.

Karma autorce!R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

Vzpomněl jsem si v téhle souvislosti na film Anton Špelec ostrostřelec. Jak ta příbuzná říká: Vždyť se na něj podívejte. Vypadá jako vrah.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den Blanko, sice mám taky dojem , že poněkud předbíháte a ještě stále u nás platí presumce nevinny.... Nicméně zveřejnování jmen některých dívek z kauzy je od něj opravdu hnus.....

3 0
možnosti

Ale podařilo se mu do soudu uplatit aspoň nějakou desítku holek, které svoje obvinění stáhly.

0 0
možnosti
Foto

Prokázat, že se oběť stala předmětem násilí po letech, je obtížné.

Nelze vyloučit, že některá děva, jsouce odmítnuta, vymyslí příběh. Tím nijak nehájím pana Feriho, aby byl bych velmi opatrný v soudech. Historie je plná justičních omylů.

7 0
možnosti

Na druhou stranu je tak jednoduché tvrdit po čase, že jsem vlastně nechtěla, ale jít s někým do bytu a tam se sprchovat, nevím, nevím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 27,68
  • Průměrná čtenost 3894x
 

Jsem věřící písničkářka, textařka, skladatelka a klavíristka. Vystudovala jsem magisterský obor sociální  a mediální komunikace a hru na klavír. 

blankafay.cz | písničkářka, textařka a klavíristka..